28.8.2016

Pikku Myyn ja Mymmelin kässäkerho

Pikku Myy ja Mymmeli ajattelivat perustaa neulekerhon. Toinen nimittäin haluaisi neuloa itselleen yksinkertaisen puuvillaneuleen (minä), ja toinen on tehnyt villapaitoja kymmeniä (sisko). Se osaisi varmasti antaa hyviä vinkkejä. Se osaisi varmaan antaa hyviä vinkkejä muillekin! Ja ne voisivat keittää pannullisen kahvia ja toisen teetä, ja ostaa keksipaketin siihen kylkeen.

Innostuisiko joku liittymään seuraan? Jos kokoontumispaikka olisi aina jossain Etelä-Pohjanmaalla (esim. puolen tunnin säteellä Seinäjoelta), vaikka kynttilöin ja takkatulella valaistu syyskoti tai ihana tunnelmallinen kahvila, ja kokoontumistahti pari kertaa kuukaudessa? Olisihan se nyt hauska kaffitella ja kilistellä puikkoja ja koukkuja isommassakin porukassa. Olisi supersiistiä, jos tämä jo pidemmän aikaa muhinut idea oikeasti toteutuisi! Mieleen tulee muutamia tiettyjä tuttuja, jotka voisivat innostua, vink vink! Ja mieltä kutkuttaa sellainenkin ajatus, että jospa mukaan lähtisi joku ihan uusikin tuttavuus.

Eli: Olit sitten himoneuloja, virkkuukoukussa, vasta-alkaja tai ihan vain juttuseuraa vailla, niin meistä tulis hyvä kässäkerho! Mitäs sanotte? Kuka on mukana? Niiskuneiti? Nipsu? Muumimamma? Vilijonkka? Tuutikki?

9 kommenttia:

 1. Äh. Millähän sais Keravan vähän lähemmäs Seinäjokea?

  VastaaPoista
 2. Äh. Millähän sais Keravan vähän lähemmäs Seinäjokea?

  VastaaPoista
 3. Hauska idea! Jospa mäkin saisin jo kesäkuussa aloittamani pienen neuletakin valmiiksi...onhan sitä tehty ehkä 10cm.

  VastaaPoista
 4. Pääsisikö mä mukaan?
  -r

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti!!! Jee! :D Näiden kommenttien ulkopuoleltakin on tullut vähän kiinnostusta, joten tämähän saattaisi järjestyä! :D

   Poista