4.8.2016

Elsa-korvikset


4-vuotissynttärit lähestyvät. Ollaan koitettu kaivaa tytöstä synttärilahjatoiveita. Siinä, missä pojalla oli kuukausi sitten selvät sävelet ja lista yksityiskohtaisia toivomuksia, on tytöllä kikatuksentäyteinen luettelo järjettömyyksiä: Dinosaurus! Maajyrä, joka jyskyttää tietä, ZUM, ZUM, ZUM! Oikea kaivuri! Joku eläin!

Annaa ja Elsaa pyytää edelleen, ja sitä on jo vähän hankittukin paketointia odottamaan. Ja nipsukorviksia hän hinkui kaupasta joku aika sitten. En malttanut silloin ostaa kuuden euron korviksia, kun arvelin niiden heti hukkuvan. Ostin sitten askarteluliikkeestä nipsupohjia ja liimailin niihin helmiä, nappeja jne. Saatiin samalla rahalla monet! (Esittelen myöhemmin lisää.) Enkä tietenkään malttanut odottaa synttäreihin asti, vaan otettiin ne heti leikkeihin. Tänään käyttövuorossa nämä vaatimattoman kokoiset Elsa-korvikset ja muut kotikutoiset Elsa-asusteet.

Ihana, iso neiti. Melkein neljävuotias.

2 kommenttia:

 1. Mahtavia lahjaideoita :D Ihana idea tehdä korvikset itse, kiitos <3 :) En ole tajunnutkaan että ne voisi tehdä itsekin :D ;) Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lahjaideat on kyllä söpöjä. Näiden lisäksi hän on nyt alkanut toivoa kiihkeästi viivotinta. :D Aika liikkis!

   Mullakin diy-ajatus tuli vasta tuon askartelukaupan kohdalla. "Onneksi" korviksia on jo muutamat kadonneet, joten on hyvä syy käydä ostelemassa lisää matskuja inspiraatioiden toteuttamiseen. ;) Mukavaa loppuviikkoa sinullekin! :)

   Poista