15.8.2016

Pieni kriisi ja kurkistus prinsessamajaan

Esittelen toisen lastenhuoneen paremmin, kun saan verhot ja muut paikoilleen. Yhteen nurkkaan päästän teidät kurkkkaamaan heti tuoreeltaan. Olen pitkään haaveillut lasten huoneeseen (tai oikeastaan omaan...) piilopaikaksi sellaista prinsessakatosta. Mikä lie nimeltään. Canopy...?

No. Tänään iski DIY-vimma, kun muistin vanhan lampunvarjostimen. Mallailin siihen päälle eri verhokankaita. Olisin itse valinnut valkoisen pitsin ja vaalean rusehtavan valoverhon. Pikkiriikkinen kuitenkin kiljui PINKKIÄ! No, katoksen valmistuttua se kiljui KAKKAA! Eikä siis missään nimessä halunnut sitä huoneeseensa. Sovitin kuitenkin, vaikken itsekään pitänyt lopputuloksesta. Mutta sitten se riemunkiljaisu, kun prinsessa tuli huoneeseensa ja näki nurkkauksensa, sai jotenkin taas suunnitelmat asettumaan: olkoon nyt siinä ainakin niin kauan, kuin ehjänä kestää.

Prinsessakatos oli helppo tehdä: pujotin narun valmiin verhon saumaan, kuristin kireälle lampunvarjostimen tyveen ja muutamalla huolettomalla pistolla vielä asettelin laskoksia kiinni varjostimen alareunaan.Ja se kriisiosio koostuu taas kompromisseihin myöntymisestä: hinasin kokeeksi Miukun sängyn lastenhuoneeseen. Että näen, mahtuuko se sinne edes. No, ei se mitenkään järkevästi asettunut (kompromissi nro 1). Ahdasta tulee ja pitää laittaa liian korkeita asioita ikkunan eteen. Höh. Siinä sitten kuulosteltiin, että voisi kai tuon pipanan koittaa iltasadun jälkeen laskea sänkyynsä tuossakin huoneessa. Palataan sitten takaisin meidän makkariin. No, hän nukahti sinne. Siellä nukkuvat siskokset vieri vieressä nyt. Apua! En tykkää ajatuksesta yhtään! Siis itseni takia. Se ahdistaa kyllä nyt niin paljon, että tähän kompromissiin en taida olla valmis. Ehkä hinaan sängyn yöllä tai viimeistään aamulla takaisin? Koska yöunet menee plörinäksi kaikilla ja kellään ei suju nukahtaminen ja päiväunetkin varmaan sekoilee ja, ja, ja.... Ja koska mun napanuoraan sattuu!


7 kommenttia:

 1. Niin munkin napanuoraan, vaikka ihan itse olen sitä venyttänyt saadakseni nukkua öisin himpun paremmin. Mut kun se on mun vauva ja niin pieni eikä pärjää vielä....eihän? Mut teillä on hieno nurkkaus. ☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta ihanaa, jos oot saanut nukuttua paremmin! Ootko? :) Ehkä napanuora on kuitenkin sen arvoinen, että sen voi tässä kohtaa vaihtaa hyvin yöuniin. Kyllä se pärjää, kunhan ite selviää nuoran venytyksestä. ;)

   Nurkkaus vaatii nyt vähän sumplintaa. Tai muu huone. Mutta yhtään en saa nyt extrakiksejä ajatuksesta, että jospa saisin pyöräyttää omankin makkarin lastensängyttömään järjestykseen.. Mun on ikävä mun vauvaa, haen sen kyllä takas... :/

   Poista
 2. Oi miten ihana nurkkaus, mahtuiskohan tuonne meidän tytönki huoneeseen tuollanen.... 😅

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaisen prinsessan huoneeseen mahtuu yksi tälläinen. ;D Oon nähnyt tämmöisiä sängyn päälle viritettyinäkin. Tulkaa joskus testaamaan, kuinka tyttöjen huone toimii leikeissä! Aamun törmäys oli niin nopea, etten ehtinyt paljon yhtään haastatella vauva-arjesta ja muusta. :) Tosin vielä pidän taloa varmuuden vuoksi ainakin vauvaperheiltä karanteenissa. ;)

   Poista
  2. Mä jo yritin suunnittella et mihin tuollasen pistäis, mutta tuon likan huonees on niiiin paljon tavaraa, ehk sit sängyn päälle. Niin ja tarvis vielä tuollasem ylimääräsen lampunvarjostimenkin :)
   Joo ehdottomasti täytyy tulla testaamaan, ollaan yhteyksissä! :)

   Poista
  3. Mä jo yritin suunnittella et mihin tuollasen pistäis, mutta tuon likan huonees on niiiin paljon tavaraa, ehk sit sängyn päälle. Niin ja tarvis vielä tuollasem ylimääräsen lampunvarjostimenkin :)
   Joo ehdottomasti täytyy tulla testaamaan, ollaan yhteyksissä! :)

   Poista
  4. Kirpparille lamppuostoksille! ;) Tosin tuollaisia majoja saa kyllä käsittääkseni aika edullisesti valmiinakin, sellaisesta harsokankaasta tehtynä ainakin.

   Lupaavalta näyttää: talo on ollut terveenä viikon. Ei kai nyt enää...? Eli ehkä esim. ens viikolla? :)

   Poista