30.8.2016

Käsityövaihde silmään

Eilen kyselin kummipojan synttärilahjatoiveita viikonlopun juhlia ajatellen. Olin potenut käsityöttömyyttä, ja olipas iloinen ylläri, kun lahjatoive olikin varovainen "jos  suinkin ehtisit pipon ja huivin neuloa". Siitäpä suorinta reittiä kaupan lankahyllylle ja pian sovittelemaan silmukkamääriä puikoille. Ja pois. Ja puikoille. Ja pois. Ja melkein valmiiksi. Ja puretaan. Ja vielä kerran alusta. Mutta nyt luulen koon olevan hyvä. Tupsu vielä ja hupsu, ei kun huivi.

(Lanka on muuten Novitan Nallea kaksinkertaisena neuloen. Luonnossa se on i-ha-nas-ti minttuun vivahtava, eikä ärhäkkä turkoosi,n iin kuin tässä kuvassa. En saanut säädettyä sävyjä kohdilleen.)

Tämä olikin hyvää virittäytymistä Pikku Myyn ja Mymmelin lankakerhoon (jonka nimeä näköjään vaihdan joka kerta siitä puhuessani. Enkä tiedä sitäkään, kumpiko nimikkohahmoista luulen olevani). Blogin, instan ja henkilökohtaisen yhteydenoton myötä muutama jo innostui mukaan (tai ainakin osoitti alustavaa mielenkiintoa), mutta ehdottomasti enemmänkin sopii mukaan. Vähän jo polttelisi sopia ensimmäisten treffien ajankohtaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti