20.8.2016

Iloista synttäriä, Pikkiriikkinen!


Vihdoin päästiin viettämään 4-vuotissynttäreitä, jotka taannoisen taudin takia piti siirtää. Kärsivällisesti tyttö on jaksanut odottaa. Hän on suunnitellut olevansa juhlissa "kiiltävä ja hieno" (eli puhdas), mutta draamatta ei sen suhteen vältytty: viikolla silmäkulmaan pisti jokin ötökkä, ja eilen aamulla silmä oli muurautunut umpeen. "Äiti apua, näytänkö mä tältä mun tsynttäleillä?! Kaikki naulaa mulle!" Tänä aamuna oli onnellinen, kun silmä oli palautunut jo melkein normaaliksi. Vartti ennen juhlien alkua raasu sai kuitenkin kesän neljännen ampiaisenpistoksen nenään (!). Muhkuroista huolimatta hän näytti ihanalta Elsa-prinsessalta. Kiiltävältä ja hienolta.

Teemana oli "Värikkäät Pallot". Eli teemaa ei ollut, heh. Mutta perinteisessä kattolamppukoristeluissa hehkui ilon väripirskahduksia. Samoin ruusukimpussa ja täytekakun päällä. Kakun kanssa iski lukko. En pystynyt hienouksiin. Välissä on kermavaahtoa ja mansikkahilloa. Päällä karkkia. Ysärikakku. Nostalginen. Ja tulihan siitä oikeastaan ihan hauskan näköinenkin. Toisen kakun kanssa näin enemmän vaivaa, sen esittelen teille hauskana ideana joskus myöhemmin.

4-vuotias sai mieluisia lahjoja. Elsa-teema toistui vahvana. Onnellinen lapsi totesi illalla, että "oli äiti kiva, kun teit mulle kivat synttärit". Aww, ihanaa, ole hyvä ja kiitos maailman lämmittävimmistä kehuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti