Lankakerho

Pikku Myyn ja Mymmelin Lankakerho syntyi, kun Siskon kanssa kaivattiin käsityöharrastukselle uutta muotoa. Ja itse ainakin kaipasin ihan vain jotain kivaa kalenteriin merkattavaa. Kerhon nimi ei ole mitenkään vakiintunut, niin kuin ei mikään muukaan kerhoon liittyvä. Mun suussa se muodostuu näin, Siskon suussa jotenkin toisin. Entä sun? Olisiko kerholaisnimesi kenties Nipsu vai Hemuli? Kynnys on matala, ja jokainen vanha ja uusi tuttu on tervetullut! Ilman sitoutumista jokakertaiseen läsnäoloon tai ilman paineita aikaansaannoksista. Jaetaan käsityövinkkejä, jutellaan ja juodaan iltakahvit.

Kerhon kokoontumisajat ilmoitetaan blogissa, mutta tarkemmat osoitetiedot saa pyytämällä sähköpostitse (hiudipii at gmail.com).

Seuraavat kerhokerrat alustavasti:
ke 17.1.2018
ke 31.1.2018
ke 14.2.2018
ke 28.2.2018
ke 14.3.2018
ke 28.3.2018
 
 


6 kommenttia:

 1. Mä en tiiä, pääsenkö huomenna. :( taaskaan.

  Naapurin vaari täyttää 80v ja mun tarvii käydä sitä onnittelemassa. Yritän mennä heti töistä suoraan, mutta jos se ei onnistukkaan tai se vaari onkin liian monisanainen, niin sieltä ei ihan tunnissa olla pihalla.
  Joten: tuun, jos näkyy.
  -akka-

  VastaaPoista
 2. Kovin on itkuista ja väsynyttä meillä kotona. Syliä tarvitaan siellä. Ellen sitten kypsy, ärsyynny ja karkaa. Jos näin käy kyselen matkalta koordinaatteja.
  -r

  VastaaPoista
 3. Hopsan, nyt vasta huomasin tänne tulleet vastaukset! Hassusti ei ollut tullut niistä mulle ilmoitusta, enkä ollut hoksannut täältä katsoa! :)

  VastaaPoista
 4. No, miten menee, mahtuuko lankailu teidän viikko-ohjelmaan? :)
  -akka-

  VastaaPoista
 5. Noniin. Nyt olis sitten täältä suunnasta tarve lankakerholle. :)
  nyt pitäis saada joku ilta heittää lanka puikolle ja antaa palaa!! :D
  -akka-

  VastaaPoista