18.8.2016

Liian hiljaista...Koska tällä viikolla eskaripäivien jälkeiset ulkoleikit on kääntyneet lapsilla hyvin äkkiä ylilyönteihin, tyhmäilyihin tai muuhun äitiä suututtavaan, määräsin eilen ulkoleikkiarestin tälle iltapäivälle. Hirveän nätisti tässä sitten leikkivätkin kahdestaan isoveljen tultua kotiin. Jossain vaiheessa puheääni taittui supinaksi, ja olisi pitänyt kuunnella niitä ilmeisiä hälytyskelloja. No mitäkö oli meneillään?


Tässä vain muutama kuulakärkitatskoista, joita 6-vuotias tatuointitaiteilija oli pitkin pintoja piirrellyt.5 kommenttia:

 1. Apua, ihana :D

  tein itse tuossa pari päivää sitten sen virheen, että vaihdoin kuopukselle vaipan. Siinä ajassa oli tussilla piirtänyt itsensä päästä varpaisiin kaksi poikaa, lisäksi tussissa oli kahden huoneen lattiat ja kolmen seinät... Ehdottomasti on taiteenmuotoja, joita en arvosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Tuo on kyllä monta astetta kauheampi juttu! :D Tämä lähti kuitenkin hinkkaamalla saippuan kanssa. Neidillä itsellään kun on hirveä hinku olla lauantaina "kiiltävä", kun vietetään synttäreitä. Mutta jotenkin se ei nyt vain näytä onnistuvan. ;D

   Poista
 2. Onko tuosta seuraava vaihe se, kun leikataan itse tukkaa? ;)

  VastaaPoista
 3. Jep. Ja vaatteiden saksiminen, se se vasta lysti on :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukkaa on jo leikattu! Ja kumppareita saksi yks toissapäivänä. Tiesi ne itsekin jo valmiiksi risoiksi, mutten silti olisi sallinut niitä silputa.

   ...huoh... :/

   Poista