6.8.2016

Kaikilla on tramppa!


"Äiti miksi kaikilla muilla on tramppa, paitsi meillä?"

Näin on vinguttu jo monta kesää. Nyt meilläkin on, Tokmannilla oli hyvät tramppa-alet. Toivottavasti meilläkin ei ole kohta nilkkavammoja, ikävemmistä kolhuista puhumattakaaan. Nyt pitäisi laatia säännöt, joissa oikeasti pysytään. Esimerkiksi "yksi pomppii kerrallaan" ei näköjään mennyt ihan kaikilla pomppijoilla jakeluun... Kröhöm. Toisaalta noiden pienten tramppaleikit näyttäisi vielä olevan hippaleikkiä ja pientä kiljuvaa pompottelua, eikä onneksi bäkkäreitä, flippareita ja muita volttareita. Mitä nyt ovatkaan. Keksin ite. En mä niistä tempuista mitään tiedä. Lapsikin tiedusteli, mitä temppuja osaan trampalla tehdä. No pidätellä pissaa. Siinä oli kuulkaa temppua kerrakseen.
2 kommenttia:

 1. Tää niin osui ja uppos. Etenkin toi osaamasi tramppatemppu! Hyvinhän sulla menee, jos nyt jo onnistuu. XD Hihittelin ääneen ja oli pakko lukea tää miehellenikin ääneen. Sitten jo nauroin ääneen. Repesin myös aiemmin Natsi Nallelle, vaikka en siihen silloin mitään sanonutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mahtavaa! Mä vähän toivoinkin, että joku tietäisi, mistä puhun! :D Mutta joo, vähän harjoitusta vielä tuohon temppuun, niin ehkä uskallan kokeilla jotain muutakin! :D

   Mä vähän toivon, että Natsi-nalle saisi uuden nimen seuraavaan leikkiin, vaikka se edelleen naurattaa muakin. :,D

   Poista