9.8.2016

Homma selvisi. Jipii.Huoh. Selvisi se oksennushommakin: Oli oksennustautia, joka sattui nyt vain tulemaan päällekäin flunssan kanssa. Ja mistäkö tiedän? No, tyhjäsin oman vatsalaukkuni viime yönä perusteellisesti.

Hyvää töihin paluuta, iskä! Ja onnea lapsi, perutaan lauantain synttärit. Tartutinko ystävän? Tartutinko lapsenvahdit? Kuinkahan eskarilaisen eka viikko sujuu? Olin 100 % varma, ettei pienimmällä ollut kyseessä oksennustauti. Tai ainaki 90 %. Harmittaa ja nolottaa.

Huolestunut mieli on kuin kärpänen: pörrää ympäriinsä levottomana ja laskeutuu välillä johonkin ajatukseen tai päätelmään. Ei. Ei sittenkään tähän. Pörrää taas. Ei, ei tähänkään. ....Ei... Ei ja ehkä en tuohonkaan rauhoitu. Ei, ei, ei. No, yöllä sain sentään läiskäistyä tuon huolikärpäsen raadoksi sillä sekunnilla, kun tiesin, mistä Miukun vaivassa on kyse. Alkuyö jäi surkeasti tuon kärpäsen surinan takia nukkumatta ja loppuyö muista syistä.

Nyt vaan odotellaan ilolla, millä tahdilla ja voimalla tauti tahtoo iskeä muuhun kotiväkeen... Koitan olla postailematta kuitenkaan joka oksennuksesta. Sori jo tähänastinen. Muistakaa pestä kätenne Päikkäreillä vierailtuanne.4 kommenttia:

 1. Voi eiii.. ykätauti on niin syvältä. :/ Toivotaan ettei kierrä kaikkia. Tsemppiä.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ollaan vaiheessa 3/5. Yksi päivä ilman sairastuneita antaa tuudittautua ajatukseen, että se olisi nyt tässä. Mutta vähän turhan aikaista kai toivoa? ;) Tosin pahimmat on ohi: oma ja vauva. Muista selvitään, kun äitikin on varmuudella toimintakykyinen. :)

   Poista
 2. Voi ei. 😷

  Mutta onneksi selvisi. Ja että ei ollut mitään vakavampaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä huojentavaa, vaikka vähän silti tympiikin. Huojentavaa on myös, että eskarilainen on vielä säästynyt ja saanut syksyn käyntiin muiden kanssa samaan tahtiin. Edelleen kyllä ihmettelen, että pienin oksensi monen tunnin välein kahden vuorokauden ajan. Edellinen tauti oli sillä vartin välein oksentelua ja muutamassa tunnissa oli ohi. Noo, eipä nämä itselläkään aina samalla kaavalla mene. :)

   Poista