16.8.2016

Bloggailen nykyään monitoimihallistaJännittävä otsikko. Tarkoittaa siis sitä, että esittelen uuden työhuoneemme, joka on sijoitettu vierashuoneen perälle. Aikaisemmin huone palveli vieraita, nyt siitä on tullut monitoimihalli. Työhuone, vierashuone, askarteluhuone, musisointihuone. Aikaisempaa huomattavasti useammin tämä kokoaa sohvalle myös leikkijöitä ja lepäilijöitä. Ihmeellinen magneetti tämä tietokone...

Ahdasta tuli. Ajattelin, että kun muissa huoneissa haluan vaalia tilaa ja avaruutta, niin ehkäpä tämän voisin tupata ääriään myöten kaikkea. Lisää tauluja seinille ja koriste-esineitä tasoille. Jokaiseen tyhjään lattiankoloseen joku jalkalamppu tai muuta täytettä ja katseltavaa. Tähän teemaan liittyen annoin sohvan rönsytä kuvassakin vilttejä ja sinne jätettyjä leluja.

Hauskasti ja sattumalta työhuonepäädystä tuli musta-valko-harmaa ja vierashuoneen pääty jatkaa entistä vihreää ja ruskeaa linjaa.

Ei nyt mitään sisutuslehtimatskuu, mutta kun näiden pyörittelyssä mun arki on mennyt, niin puhunpa nyt niistä täälläkin. No, oikeasti pyörittelen kyllä enemmän eskarilaisen kanssa muodostunutta uutta aikataulutettua rutiinia. Hyvin on lähtenyt alkukankeudesta huolimatta käyntiin. Vaikka puheet on "oli ihan tyhmää" -tasoa, niin naamasta näkee, että tyypppi tykkää. Sekä eskarista, että itsenäisyyden uudesta tasosta. Hyvä niin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti