18.3.2016

Pörrötetty unitukka
Pieni harmiton tunnustus: aina vauvojen ollessa lyhyttukkaisia oon laittanut niille pipon päiväunille  vastakarvaan. Tarkoituksella. Että olisi tukka söpösti pörröllä herätessä.

Sattuuko kukaan muu tekemään samaa? Tai jotain muuta harmitonta,mutta vähän omituista?Olin ottamassa vastakarvaan pörrötetystä Miukusta kuvaa, kun eilen tuli unilta. Hilpeä huomio oli, että hän on alkanut poseerata! Viimepäivinä ollaan kyllä kuvattu häntä paljon ja yritetty kiinnittää huomio leluilla ja pelleilyllä kameraan. Nyt pelkkä kamera aiheutti sen reaktion, että vauva (?) ihan puoliunisenakin avasi suun ammolleen, vähän niin kuin leveään nauruun, muttei kuitenkaan ihan. Seurasi silmät sikkaralla aukoen kameralle suuta. Oooi!

Vähän ristiriitaista tämä hirveä hinku julkaista lapsista kuvia ja sitten kuitenkin peittelen ne näin. Aina joko vähän liikaa piirtelyitä kuvassa ollakseen informatiivinen tai edes hieno. Ja toisaalta liian vähän ollakseen sensuroiva. Kuvan pipo on Reiman silkkipuuvillapipo. Ihana materiaali ja aurinkoisilla plussakelin ulkopäikkäreillä mukavan viileä. Mutta pörröttää silti tukkaa, vaikkei hiki tulisikaan. Sehän on pääasia. Heh.

2 kommenttia:

  1. Miten pipon voi laittaa vastakarvaan? En ymmärrä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! ;D Silleen, että laittaa sen vähän liian otsalle ja sitten vetää taakse päin kohdalleen, kun on jo päässä. Myötäkarvaan laitetaan silleen päälaelta otsaa kohti. You know. :D

      Poista