5.3.2016

Ajatuksista tekoihin. Villasukkiin.Otsikko viittaa nyt siihen, että aikani olen yrittänyt kirjoittaa tänne bloggeriin ajatuksiani auki. Ja kun ei ne ajatukset asetu nyt millään lauseiksi, on siirryttävä muihin teemoihin. Tekemiini juttuihin, vaikkapa. Sohvan nurkasta on putkahtanut muutamat villasukat. Näiden jälkeen piti laittaa puikot kaappiin, kun inspiraatio alkoi kaventua tasaraitaan. Ei sillä, toi pieni raita on musta kivan näköinen. Langanloput katosivat pieniin raitasukkiin.

Pariin pikkusukkaan testasin liukuestemömmöä. Näyttäisi ihan toimivalta tuotteelta. Joskin taiteilijan olisi täytynyt ehkä odottaa "äkkiä tämä homma alta pois" -fiiliksen sijaan luovuusvarojen ja keskittymiskyvyn palautumista...

Mitkä on sun lempparit? Mun noi kulta-valkoiset.

 
10 kommenttia:

 1. Mun lempparit on ehdottomasti noi punavalkoiset pallosukat. Ne on tosi suloiset!! Että jos myyt noita, niin ne mulle :D! Ei tuu ehkä sulle yllätyksenä, tainnu aiemminkin olla puhetta että noista väreistä tykkään ;)
  Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävit kyllä tehdessä mielessä, niinku aina tämän kuosin nähdessämme. ;D Kyllä ne myynnissä on, koko näyttäis olevan 36.

   Poista
 2. Pallosukat ehdottomat ykköset. Luulisin myös että firman piikkin menis heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä alan tuottaa niitä liukuhihnalta? :D Kiikutan loput sulle. ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Joo, mun suosikit myös. :) Tulee mieleen SE sinimusta mekko. Mä näin sen valko-kultaisena, en minään muuna, vaikka miten yritin ja halusin. ;)

   Poista
 4. Tykkään noista ruskeista pikku raitaisista (vai onko se enemmän burgundy?). Ja noissa sinivalkoisissa on oikein mielenkiintoinen kuvio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku viininpunainen se taitaa olla. :) Toi pieni raita näyttää omaankin silmään hauskalta. Lisäksi oli kiva ja huoleton tehdä/laskea kierroksia.

   Poista
 5. Miks en oo tajunnut että sullakin on blogi!
  Onpas kauniita sukkia, oot tosi taitava!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva, tervetuloa seuraamaan! :) Ja kiitos! :)

   Poista