30.3.2016

*muks*


"Äiti kato, Miuku seisoo ilman tukea! Äiti kato! Äiti jee!"  *muks* "Yäää!"


(No kai mä nyt nopeesti räpsäisin kuvankin, kun valmiiksi kykin kameran kanssa...)

Mutta kyllä, aina välillä hän hienosti tönöttää pitkiäkin pätkiä kahden jalan varassa. En oo varma, huomaako hän itse, että ottaa tukea vain esim. omasta paidanhelmasta. Sisällä hän osaa huvittavasti laskeutua tömähtämällä takamus edellä lattiaan, mutta ensi kerta kengissä muutti kai balanssia niin, että täräytti otsa edellä märkään nurmikkoon. Nyt on nenä kevyesti ruvella, niin kuin vauvuuden ja taaperouden välimaastossa vähän kai kuuluukin.

On hän niin iso muka yhtäkkiä. Ja hammaspesullakin jo jonon jatkona...
4 kommenttia:

 1. Meilläkin hoksattiin viime viikolla 9 kk:n kunniaksi, miten seistään tukea vasten. Välillä vahingossa myös ilman, mutta ei "oikeasti" vielä. Apua, en ole vielä edes ajatellut kenkiä! Mutta leikkikelpoiset ulkoiluvaatteet sentään jo hankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään ois muuten vielä ajatellut, tai siis hankkinut, mutta kun valmiina sai kaapin perukoilta tonkia sopivia varusteita. :) Ja hyvä Bonsku, näin ne pienet muuttuu vauhdilla isoiksi... Iik... :/

   Poista
 2. Kyllä teillä on vähän lunta! Kadehdin vähän. Tuomas alkoi seisomaan aivan ite, nousi vain suoraa lattialta yhdeksän kuukauden vanhana, ja ajattelin että siitä tulee varhainen kävelijä, mutta ei kuitenkaan menny siitä eteenpäin ennenkö hän oli 11.5kk.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mäkin oon miettinyt, että oppiskohan äkkiä kävelemään, mutta ei sitten välttämättä. Suunnilleen Tuomaksen ikäisinä meillä on nuo edelliset oppineet. Se on ihan hyvä ikä, on jo VÄHÄN varovaisuutta ja tajua. ;)

   Lumet suli aika äkkiä, tosin vielä katoilta tippuneet ja tien viereen auratut lumikasat on suuria. Mutta tiet on sulat, i-ha-naa!!

   Poista