20.3.2016

Meidän perheen kuulumiset -tietovisa
1. Miuku, melkein 9kk, on oppinut kolmen viikon sisällä konttimaan, nousemaan ja kävelemään tukea vasten, taputtamaan pyynnöstä, poseeraamaan, työntämään laatikkoa edellään. Välillä hän hymyilee niin pakottaen, että tärisee punaisena. Hän tuntuu myös käyttävän "äiti"- ja "tutti" -tyylisiä tavuyhdistelmiä sopivissa tilanteissa. Miten yöt uusia taitoja nopeasti oppineen vauvan kanssa on menneet?

a) Tosi hyvin! On niin väsynyt treeneistä, että nukkuu yöt läpeensä.
b) Heräilee noin tunnin välein ponkaisten heti pystyyn ja haluten joko maitoa tai sylittelyä eripituisten jaksojen verran.

(Vinkki: Myös hampaita näyttäisi olevan tulossa...)

* * *

2. Mr Pii mainitsi eilen autossa, että kukaan ei ole ollut hetkeen kipeänä. Mitä siitä seurasi?

a) Ei mitään, tietenkään. Emme ole taikauskoisia.
b) Alle vuorokauden kuluttua kuumemittari piippasi kuumerajan ylittävällä merkkiäänellä ja nyt yksi makaa sohvalla kuumeunessa.

* * *

3. Suren kotihoidontuelle siirymisen aiheuttamaa säästökuuria. Säästän taskurahaa, myyn vanhoja astioita ja teen listaa hankintojen tärkeysjärjestyksestä. Mitä ostettiin mulle eiliseltä kauppareissulta?

a) Kahvinkeitin, silmälasit, uusi puhelin tai jotain muuta, mitä tarvitsen ja käytän päivittäin.
b) Sukset. Olen hiihtänyt 15 vuoden aikana kerran.

* * *Jokeri:
Kuvassa yksi takapihallamme vierailevista närhistä. Todella taiteelliseti ja teknisesti taitavasti suoraan olohuoneesta kuvattuna. Mitä tarkoittaa sanonta "näytän sille närhen munat"?

Siinäpä pähkäiltävää teille.


4 kommenttia:

 1. Ihana! Tai siis voimia! :) Ja suksikateutta. Onhan ne edes sellaiset pitosukset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei sentään, ihan perusedulliset, ja vielä superpoistokopasta. :D

   Poista
 2. Ugh! Muistan kun Ilona oppii seisomaan. Se ei olisi edes kunnolla hereillä ja se olis jo pystyssä ja huutamassa kun ei osannut mennä takaisin maata. Mun piti otta sen meidän sänkyyn ja pitää sitä vängällä maata että se menis takaisin nukkumaan. Ja hyi että tuli taas kipeitä lapsilla. Meillä on täällä ainakin seitsemän viikkoa ollu joku yskimässä, ja kaikki lapset ainakin kaksi kertaa sairastanut saman viruuksen (RSV). Yuck yuck yuck!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä! Se on ihan unissaan vielä, kun on pompannut jo pystyyn! Tosin viime yö vaikutti jo vähän rauhallisemmalta. (Ja mun pitäisi tietää, ettei niin sovi sanoa ääneen.. :D)

   Teillä on kyllä ollut pitkä flunssakausi. Kamalaa... Toivottavasti pääsisitte pian pöpöstä eroon!!

   Poista