16.3.2016

Miuku hangessa
Meidän Miuku ei ole kauheasti ulkoillut maan tasalla. Vaunuissa toki päivittäin, mutta ihan hankeen laskettuna vain pari hassua kertaa.

Tänään käytiin. Ensin pönötti kulmat jännityksestä kurtussa ja alahuuli tiukasti ylähuulen päällä (näyttää silloin multa vauvana), mutta relasi viimein. Lähti mönkimään ja harjasi tohkeissaan lunta hanskoillaan.

Viimeminuutiksi ennen sisälle lähtöä otettiin hanskat pois, ja tutkittiin lunta tarkemmin. Nam... Voi, kun nämä säät jatkuisivat tällaisina (kuulemma ei). Kesän odotus on melkein yhtä ihanaa, kuin kesä itse. Siis siinä tapauksessa, jos ilma yhtään lupailee kesää. Sellainen toivoton odotus on tietenkin kurjaa.

Isosisarusten vanhoja kevätulkoiluvarusteita tonkiessa sain todeta, ettei ne vauvalle kesäksi ostetut 22-koon ensikengät ehkä olekaan yhtään liian suuret. Siskon vanhat 18-kokoiset eivät likimainkaan mahtuneet jalkaan. Aika huonosti on muutenkaan voinut kierrättää mitään siskolta toiselle. Esim. legginsejä ei tämän palleron päälle kovin näppärästi saa, ja siskolleen nekin jäivät aina väljiksi. Haalari sen sijaan sopi just hyvin. Tosin isosiskolla tämä oli käytössä vielä kaksivuotiaanakin.

Tää on niin makee mokkelo, mä en kestä!


9 kommenttia:

 1. Voi mitkä ihanat posket sieltä pilkistää! <3

  VastaaPoista
 2. Hihi, minä en ole vienyt Bonskua lumeen sen jälkeen, kun hän kerra järkyttyi syvästi painettuaan poskensa pehmeään lumipenkkaan. :D No, onneksi meillä on vielä Lapin reissu edessä, joten ehkä siellä hän pääsee tutustumaan lumeen paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistanki sulta sen postauksen. Ja itse asiassa mietin just siihen kuvaan liittyen, että muiden tämän ikäiset vauvat varmasti leikkivät jo ulkona säännöllisesti. ;D Mutta kyllä sitä ehtii, vaikka sitten ens talvena. Me oltiin tolla kertaa kameran kellon mukaan ulkona 12 minuuttia ja heti alkoi nenä vuotaa. ;D

   Mut jei, hauskaa reissua Lappiin!!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No eikö! :) Ja ihan käsittämättömän ihanat pääsiäisvauvan ja -pupun näin facebookissa minäkin! <3 ;)

   Poista