15.3.2016

Huono yö, hyvä päivä!
Sellaisten öiden jälkeen, kun on nukkunut nelisen tuntia kolmessa erässä, on ihan kiva, että on päiväksi kivaa seuraa. Tänään oli. Talo oli täynnä pikkuvipeltäjiä äiteineen. Vaipanvaihto, ruoan mikrotus ja syöttäminen oli jokseenkin tauotonta. Mukava päivä kerrassaan, ei tuntunut yhtään väsyttävän edes, mitä nyt ajatus tihkaisi välillä totaalisesti.

En vielä yhden huonon yön jälkeen kehtaisi mennä kovin kovasti väsyäni valittelemaan. Mutta silti myönnän toivovani, että tulevana yönä itkettäisiin ja valvottaisiin vähän vähemmän. Saatan myös varovasti toivoa, että vieruskaveri kuorsaisi vähemmän ja että lastenhuoneesta ei aleta kiljua vauvan nukahtamisen kannalta kriittisellä hetkellä. No niin, menin silti valittelemaan. Aatella. Kun oisin voinut kertoa pelkästään päivän superkivuudesta! No, nyt kävi näin.

Sen kuitenkin sanon vielä, jo muka lopetettuani, että kevään tulo on ihan huippumahtavaa! Narsissit, lirisevät räystäät ja sulat tiet. Oi vau! Ja muumimukeista tämänhetkinen lemppari on toi kuvissa näkyvä. Lemppari on myös tuo taannoin esitelty hame. Asun sen sisällä suorastaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti