28.3.2016

Mun valkoinen Moccamasterini!Instagramissa ja eilisessä postauksessa jo vinkkasinkin, että kahvinkeitintilanne on ratkennut. Cittarissa oli Moccamasterit -15% (tarjous muistaakseni voimassa vielä tänään), joten näin hetkeni koittaneen. Alennuksen turvin maltoin jopa osaa tuon valkoisen, joka värin  takia maksoi aavistuksen hopeista enemmän.

Tulin tästä varsin onnelliseksi. Varsinkin siksi, että se on valkoinen. En yhtään tiennyt hinkuvani valkoista noin paljoa.

Kyllä nyt kelpaa keitellä itselle ja vieraille! ..Vieraita? Kuka? Joku?

4 kommenttia:

 1. Siis hä, mikä siinä sun porisevassa opiskeluaikojen keittimessä oli vikana? Saatan vieläkin kuulla sen äänen korvissani ja tuntea kahvin tuoksun, ja aina hymyilyttää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Muisteletkohan ensimmäistäni, jolla keitti 6 kupillista? Varmaan. Se oli mulla täällä juuri lomittajana, kun häälahjaksi saatu meni pois pelistä. Mutta tuli niin pahaa, etten saattanut itekään juoda. :D Tätä uuttakin voisit kyllä tulla testaamaan. ;)

   Poista
 2. Uinuvan materialistin herääminen on aina yhtä riemastuttava kokemus :D Kaunis keitin, ja se että niin voi sanoa masterista, on jo paljon, minusta kun ne ovat normaalisti sysirumia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, totta, ja hyvin sanottu! Siis tuo ensimmäinen lause. :) Ja toinenkin lause on totta, tämä valkoinen on aika paljon kivempi, kuin ne perinteiset kullan (?) väriset. :)

   Poista