9.12.2016

Söpöt tonttulakit MomeliltaMeillä lapset leikkivät läpi vuoden tonttulakeilla. Vaikka viime joulun jälkeen yritin ne jemmata, on silti silloin tällöin yön pimennyttyä peiton alta löytynyt nukkumasta pikkuinen tonttu. Ja nythän on toki kaivettu joululaatikoista loputkin hiippalakit esille.

Totesinkin tongittuani, että uusille tonttulakeille oli tarvetta. Päät kasvaa ja opiskeluvuosina Tiimarista ostetut ratkeavat viimein saumoistaan.

Tilasin Momelilta supersöpöt, vähän erilaiset tonttulakit. Molemmat lapset ihastuivat netistä kuvia selaillessa porokuosiin, mutta itse tykästyin joulutekstiin. Otin siis molemmat. Lakeissa ei ole kulkusia, mikä mahdollistaa luovat ratkaisut. Poropipoon haluttiin joulunpunainen tupsu (mietittiin myös punanenää helmestä yhdelle porolle) ja tekstipipo koristeltiin kahdella kulkusella. Pohjaväri on molemmissa kaunis, heleä siniharmaa ja kangas ihanan tuntuista. Tutustukaahan tekin Momelin sivuihin, tuotteisiin ja varsinkin ideologiaan! (Eikä ole maksettu mainos tämä.)
Erik taas toimi mun mallina, kun elävät mallit olivat ihan liian eläväisiä. Olisi nekin otokset ihan hauskoja ollut näytettäviksi, mutta tietokoneen näyttö simahti ja nyt tyydytään kännykkäkuviin.

Viikonloppu saapuu tähän taloon uuvuttavana ajatuksena. Olen kolme päivää yksin tämän flunssan jälkimainingeissa kitisevän ja öitä myöten ulisevan laumani kanssa. Itseäkin kitisyttää ja ulisuttaa tässä muiden yllyttäminä. No, eiköhän se tästä... Tietty voisi jotain muutakin keksiä ohjelmistoon, kuin nämä neljä seinää. Ei kai tämä flunssakaan enää tartuta. Vai?5 kommenttia:

 1. Kiva, että piditte. Ja voi vitsit nuo nallekuvat on kivoja! :D Saako jakaa fb:ssä Momelin sivuilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa toki, vaikka ovatkin ihan vain kännykkäräpsyjä. 👍😊

   Poista
 2. Ai miten ihanaa nähdä Petteri tonttulakissa! Toi leveän hymyn kasvoille ��

  Terkuin Jessica Pennanen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Petteri on kyllä kaikin puolin komea!! Lasten suosikki. Vaikka tekstipiponkin kanssa eskarilainen viettää pitkiä toveja joulusanoja lukiessaan. 😃

   Poista