22.12.2016

Pieni pyyntö suru-uutisen takiaViimepäivinä olen saanut kirjoitettua blogiin vain luonnoksia. En ole osannut kirjoittaa kevyistä jouluvalmisteluaiheista, mutten myöskään siitä mielen vallanneesta valtavasta suru-uutisesta, joka särki lukemattomia sydämiä pari päivää sitten. Nuori sukulaispoika kutsuttiin yllättäen Taivaaseen.

Siihen ei oikein ole sanoja sanottavaksi. Ja muihinkin asioihin liittyvät sanat on täytynyt siksi jättää sanomatta.

Vaikka on kauheaa ajatella, että perhe joutui vastaanottamaan tällaisen uutisen juuri joulun alla, niin toivotaan, että joulu voisi tuoda omanlaista armon ja rakkauden lohtua näihin surukoteihin. Että koko luomakunnan pysähtyminen, valontuikkeet, muistot ja ihmisten lempeä joulumieli voisivat olla kantamassa murtuneita.

Voisitteko tekin ihan pieneksi hetkeksi asettua tämän äärelle ja toivoa rauhaa ja voimia tälle perheelle ja sureville ystäville?


Vastakoristeltu joulukuusi ja terapianeule. Istun ja ajattelen hiljaisuudessa vielä hetken, ennen kuin muu perhe tulee kotiin tuomaan arjen mölyä ja kaaosta... Sitä, josta juuri tällaisten ajatusten äärellä haluaisin paremmin osata olla kiitollinen.
7 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Uutinen kosketti, vaikken häntä tuntenut. Muistan nähneeni hänet muutaman kerran pienenä suloisena poikana, jolla on upeat silmät. Perhe oli kovasti mielessä koko jouluviikon. En voi edes kuvitella sitä surun määrää. Sydän särkyy pelkästä ajatuksesta. Voimia ja lohtua toivon perheelle ja kaikille omaisille, jotka surun ja kaipauksen kanssa joutuvat jatkamaan. Varmasti juhlapyhien viettäminen on tuntunut rankalta. :(

    VastaaPoista
  3. En osaa vastata näihin mitään täällä, paitsi " <3 ". Punotaan edelleen näillä ajatuksillamme sellaista turvaverkkoa, johon perheen on hyvä pudota tässä kamaluudessa.

    VastaaPoista