2.12.2016

Keltainen katsaus pimeään arkeen

Kurkkasin omaa instagram-sivuani, ja siellä näytti hauskan keltaiselta. Jännä, en ollut ajatellut arkeani näin keltaiseksi. Ihana keltainen paita ja mr Piin takki...

Oikeastihan arki on aika pimeää. Kerholainenkin menee tätä nykyä hämärässä kerhoon. Yökerhoon, kuten asiaa yhdessä pohtiessamme totesimme. Heh, heh.

Yksi ongelma tässä kerhoaikataulutetussa arjessa on: Miukun unet. Hän mieluiten menisi päiväunille kahden tunnin kuluttua heräämisestään. No, seitsemältä herätessä se tietää ongelmia, johon mulla kerhopäivänä on vain kaksi huonoa ratkaisuvaihtoehtoa:

1) Venytän päiväunille menoa yli kahteentoista, jolloin kitisemme yhdessä kymmenestä alkaen, hakkaamme telkkaria, haluamme syliin ja sieltä pois (ja syliin, ja pois, ja yää, ja syliin, ja yää), haluamme syödä, tai pöydässä emme sittenkään halua ja heittelemme kynttilänjalkoja alahyllyiltä.

2) Laitan sen unille kymmeneltä ja herätän kerholaista hakemaan 11:45. Uusille unille iltapäivällä mennäänkin poikkeuksellisen kitisevinä, ja niillä sitten nukutaan yöunet plörinäksi.

No mutta, ei tästä pitäisi valittaa, ihan ookoosti nämä yleensä on silti mennyt. Harmittaa vaan, kun ei saa toimia toisen luontaisen rytmin mukaan, joka kuitenkin olisi aika selkeästi luettavissa. Muina päivinä kun nukkuu melko säännöllisesti n. klo 11-14 ja jaksaa tuollaisten unien voimin iltaan asti virkeä(hkö)nä.

Mut onneks on keltainen, virkistävä paita ja kahvi tuoksuu tippuneen juuri pannuun. Siispä moi vaan, ja hauskaa viikonloppua!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti