3.12.2016

Firman pikkujoulutMiehellä oli eilen työpaikan pikkujoulut. Niin mullakin. Perinteisesti pidettiin siis lasten kanssa samana iltana "oman firman" pikkujoulut. Kuunneltiin joulumusaa, tytöt tanssivat ja annoin pojan sytytellä kaikki mahdolliset kynttilät. Askarreltiin pikkukuuseen koristeita ja saatiin pikkujoulupaketeista Kinder-joulupukit, jollaisia ovat toivoneet siitä asti, kun kauppoihin tulivat. Pieninkin sai palasen suklaata, jota nakersi onnellisena todeten jokaisen suupalan jälkeen "MAMM!!"

Menoa vähän hillitsi se, että vanhimmat lapset olivat kuumeessa. Särkylääkkeitä vedeltiin vähän eri tahtiin, mistä johtui eripariset virkeystilat. Kumpikin halusi kuitenkin katsoa Vain elämää -joulujakson, jonka mainoksia ovat kytänneet jo pari viikkoa. Kynttilänvalossa ja peittojen alla sitä sitten hiljaa tuijotettiin. Keskimmäinen nukahti sohvalle pinnistelystään huolimatta.

Vaikka lapset olivatkin kurjasta syystä rauhallisia, niin rauhallinen yhdessäolo tuntui hyvältä. Jotenkin aivan täydellinen ilta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti