27.12.2016

Paluu joulustaJoulu oli ihana. Tunnelmallinen ja tunteikkuudessaan hyvin monenkirjava. Lapset saivat ihania lahjoja ja mielestäni aika sopivan määrän. Jokaiselle tuli muutama lelu ja kirja, jokin tarvelahja, vähän vaatetta ja jokin elämyslahja. Aaton keskipisteeksi muodostui ihmisen kokoinen karhu, jonka Keskimmäinen kummitädiltään sai. Isojen lasten kanssa nukahdettiin kesken iltasadun sen syliin (1½ sivua jäi lukematta).

Oli superhyvä ratkaisu viettää aatto omassa kodissa, vaikkei seuralaisia tällä kertaa saatukaan, ja keskittää sukulointi joulu- ja tapaninpäivään. Lasten hysteria rajoittui kotiin ja sukulointi sujui himpun verran vähemmillä kierroksilla. Joskin tapaninpäivän iltana oli jo itku herkässä monellakin pikkuisella. Mutta siitä viimeistään tiesi, että ajoitukset menivät aika lailla nappiin. Meillä on ihanat suvut, ja lapset tykkäävät isovanhemmista ja meidän sisaruksista puolikkaineen ihan hirveästi. Mutta erityisen söpöä oli huomata yhteys, joka lapsille on muodostunut serkkuunsa, joka on kirinyt omia lapsiamme ja huomaamatta kasvanut ihan isoksi tytöksi. Ihania leikkejä leikkivät varsinkin Keskimmäisemme kanssa.


Oma väsyni oli aaton jäljiltä aika sietämätön. En ymmärrä, miten mummoloissa äidit jaksoivat kestitä porukkoja peräti kolme päivää. No, ehkä kartutan vuosi vuodelta lisää hyysäyskokemusta ja toisaalta saan ehkä tulevaisuuden jouluina nukkua parempia öitä, kuin limayskäipanoiden kanssa tänä vuonna onnistuin nukkumaan.


Mutta argh, miksi en osaa siirtää kuvia kännykältä koneelle? Miksi, argh?!! Vain jouluneulekuva siis tähän tekstin kylkeen tällä erää. Lisäksi on ripittäydyttävä näin julkisesti (otan vastaan myös vertaistukea muilta langenneilta), että pääsisin piinaavista mielikuvista: katsoin Pete Parkkosen musiikkivideon. Ei, eiei, ei. Pete Parkkonen! Miksi?!! Pitää varmaan katsoa vielä uudestaan, että oliko se nyt sitten niin paha. Mr Pii on tänään reissussa, joten voin ihan rauhassa sitten illalla katsoa ja paheksua... Pete Parkkonen, jos näet tämän, niin pue housut jalkaan, muutu takaisin söpöksi ja kuivatukkaiseksi. Pitääkin vielä tarkistaa, että oliko siinä videolla nyt koko ajan märät hiukset....6 kommenttia:

 1. Voi apua! 😂😝😌 Oon vaan kuullut että kaikki puhuu tuosta videosta ja nyt piti mennä ihan kattomaan. Ja toistan, voi apua. 😂😂😂

  VastaaPoista
 2. Meillä oli töissä hauskaa, katsottiin parkkosen video porukalla. :D

  Miehet 66 ja 36 ja 30 vee hymisteli, ja naurahti kuivasti jokaisen kliseen kohdalla. Vanhin repesi räkäiseen nauruun samppanjan valuttamiselle... Kai se on nähty jo niin monta kertaa kaikissa mahdollisissa muodoissaan, että hmph...

  Mutta naiset, :D ikää 36 - 60vee nauroi ihan ääneen, irvokkaasti huudellen rivouksia aivan niinkuin ne sinne videolle välittyisi ja 44 vee totesi lopuksi vähän tamperelaisittain murtaen, että "oli se poika reenannu". Ja se oli päällimmäinen ajatus meillä kaikilla sen videon nähtyämme. :D :D :D ;D

  Näytin sen, kotona urokselle, joka meillä asuu. Se hymähteli tylsistyneen kuivasti ja toteli lopuksi, että "jaa" ja lähti pois. :D :D :D Ehkä se ei ollutkaan hänestä yhtä hyvä vitsi kuin minusta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D En tiedä, mitä tuo tämän talon uros sanoisi... :D Olisi pieni pettymys, jos sanoisi vaan "jaa", mutta täytyy ehkä testata. ;)

   Neljävuotiaan kanssa kyllä katsottiin Tähdet tähdet -pätkiä, mutta tätä parkkosta en ajatellut sille näyttää! :D

   Poista
 3. Mä menin katsomaan sen videon vaikka en mä tiedä kuka se laulaja on. Hahahahaha! Oh my gosh, se oli jotain, en oo oikein varma että mitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, nyt sun ensivaikutelma pete parkkosesta on toi, eikä! :D Se on siis ennen tunnettu söpönä, supertaitavana symppiksenä, joka pärjäsi Idolsissa teinipoikana hyvin ja on nyt tullut uudelleen pinnalle koko perheen viihdeshown voittajana. Jossa siis osasi laulaa ihan mitä vaan oopperasta rappiin ja heviin.

   (Tää esim oli hyvä: https://www.youtube.com/watch?v=Rle47ICH84w )

   Joten tää oli vähän ylläri, kaikella tapaa. :D

   Poista