4.7.2016

Paljuttelua auringonlaskussa.
Eilinen teksti päättyi lauseeseen "Nyt mökille." Kirjoitin sen autossa, matkalla. Julkaise-napin jälkeen kysäisin ohimennen mieheltä, että hänhän pakkasi isompien lasten vaatteet. Meillä on muodostunut kirjoittamattomaksi säännöksi viimeisen vuoden aikana, että äkkilähdöissä minä pakkaan vauvan tavarat ja hän ottaa isommille jotain vaihtovaatetta mukaan. Ja nytkin se siinä heilui sen vihreän kassin kanssa, jossa on AINA ne lasten vaatteet.

No. Arvasitte ehkä, että ei ollut tällä kertaa ottanut. Vihreään kassiin oli mennyt jotain muuta ja oli kuulemma huikannutkin mulle, että pakkaanko minä tällä kertaa. No, mökin kaapista löytyi toiselle lapselle ylisuuri t-paita ja tämän päivän kauppareissulle sain koottua sille ihan uskottavan kesäasun vauvan housuista ja mekosta, joka näytti hauskalta paidalta. Oman ainokaisen vaatekertansa hän sotki ekan vessareissun aikana 5 minuuttia saapumisen jälkeen... Toinen taas varjeli omiaan sotkeentumasta, kun ei tykkää lainavaatteista. Mutta hyvin meni siis tämäkin homma.

Itse sain taas todeta, etten ole mökki-ihminen. Tällä hetkellä ainakaan. En vain viihdy ja koen arkiset askareet hankalina. Tosin illalla, kun lapset hiljenivät ja kahden istuttava palju vapautui aikuiskäyttöön maailman hienoimmassa auringonlaskupaikassa, tuli sellainen olo, että reissu oli kaikesta ärsytyksestä ja hankaluudestaan huolimatta ehdottomasti vaivansa väärti.

Paljusta muuten lisää paljupihaan.fi. Valikoimasta löytyy myytäviä ja vuokrattavia paljuja ja legendaarinen kärrysauna! Suosittelen kekkereihin ja kesäiltoihin!
4 kommenttia:

 1. Hih toi on kyllä paha, kun ei oo jokaiselle omia vaihtovaatteita. Koettu on ja ties mimmosia yhdistelmiä kyhättty muutamaan kertaan lasten päälle. :D Tosin me ollaan oltu poissa vain päivä kotoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en muista, että meille olisi aiemmin vielä näin käynytkään, ainakaan näin totaalisesti. Tuskin silti oli viimeinen kerta. ;( Mutta vähän herättelevääkin tämä oli: niin montaa asiaa pitää "ehdottomana välttämättömyytenä", ja sitten hoksaa, että jotkut maailmassa ovat onnekkaita omistaessaan sen ainokaisen vaatekerran. Ei horjunut mikään maailmanjärjestys, vaikka oltiin tiesmissä asuissa. :)

   Poista
 2. Voi miten ihania kuvia - varmasti sitten lasten nukahdettua ollut rentouttavaakin. ja tuo pakkaushässäkkä.. sanonpa vaan että joo-o, voihan ärsytys :D

  Jos olisi mökki, pitäisi varmaan tehdä oma vaihtovaatevarasto mökille, ettei haittaa vaikka joskus unohtuisi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuossa maisemassa paljuttelu kainalokkain jätti päivän fiilissaldon plussan puolelle. :)

   Kun oltiin pieniä, mökiltä löytyi aina sopivia vaatteita kaapista, mutta nyt ei ollut näiden kokoja tarjolla. Ollaan käyty niin harvakseltaan, ettei olla hoksattu täydentää kaappia. Mut hei, kahdet hammasharjat olimme niille napanneet sentään mukaan. Btw. ;D

   Poista