13.7.2016

Kuusvuotissynttärit ja tykinkuulakakkuEilisestä huolesta huolimatta tämä päivä meni täydellisesti. Lapset leikkivät sopuisasti ulkona ja pienin nukkui pitkästä aikaa hyviä päikkäripätkiä. Minä sain puuhastella ilman kiirettä illan kuusvuotissynttäreitä kokoon.

Poika olisi halunnut junanratakakun, mutta epäilin, etten saisi siitä siistin näköistä. Päädyimme kikkailun kautta kompromissiin: tein ei-esittävän kakun. Tylsä äiti. Mutta kas vain, kakku muuttuikin "tykinkuulakakuksi", kun askartelin sankarin lautaselle minitykin. Ja junanratateema toteutettiin kattamalla brioista kutosen muotoinen rata pöytään. Tadaa!


Nuo hauskan näköiset nyssykät löysin Lidlin reseptilehtisestä. Suosittelen testaamaan, hyviä tuli. Netistäkin löytyi samainen ohje, linkki tässä: Caprin piiraat.

Sankari on päivän päätteeksi väsynyt ja onnellinen. Huomenna jatketaan kavereiden kanssa (ensimmäistä kertaa tässä huushollissa) ja oikea synttäripäivä on vasta tuonnempana. Ja mitä ihmettä: Miuku nukahti huudoitta omaan sänkyyn, vaikken ollut vieressä. Jipii!2 kommenttia:

  1. Hienot on! Tykinkuulatko ei ookaan mustikoita? Onnenterveiset poitsulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, livenäkin näytti mustikoilta, saattoi syöjät hämmästyä! Ja olisipa hienon näköistä, jos olisi sekaisin muhkeita pensasmustikoita ja pienempiä metsämustikoita. Pitääpä muistaa myöhempiä koristeluja ajatellen. :) Kerron poitsulle terkut! :)

      Poista