16.7.2016

Matkatavaroina laatikollinen kenkiä


Ensiviikko ja ensiviikon huikeat haasteet ja elämykset odottavat! Jännittää, innostaa ja ihan vähän huolestuttaakin. Valmistelut on hyvällä mallilla, sanoisin. Kamat alkaa olla kasassa ja bloggerin luonnoksissa on muutama klikkausta vaille valmis teksti reissun ajaksi. Jos siis ehdin sen klikkauksen sieltä leiriltä klikata tai jos vain puhelin on käyttökunnossa. Tai sitten ajastan ne. Hmm... Tämähän onkin tärkein asia nyt mietittäväksi... Toisaalta mulla on aikaa miettiä jopa näitä, joten hyvällä mallilla on kaikki.

Tavaroita ollaan pakattu muovilaatikoihin. Jottei mun tarvitsisi ennen lähtöä tarkistaa sisältöä viiteen kertaan (ja ettei sitten leirillä tarvitse tonkia joka laatikkoa ja kassia löytääkseen esim. villasukkia), oon merkannut ulkopuolelle teipein, mitä mistäkin laatikosta löytyy. Kuten huomaa, ei olla tavoiteltu mitään travel light -teemaa, vaan tavoitteena on travel comfortably. Mieluusti totean jälkikäteen pakanneeni esim. sadevaate-/haalarilaatikon mukaan ihan turhaan.

Sutkupakkaus, kuten partiolaispuolisoni sanoo. Viitaten sudenpentujen pakkaamiin muuttokuormiin.

Tänään lähdetään piipahtamaan Ähtärin eläinpuistossa 6-vuotissynttäreiden(kin) ratoksi. Viimeisessä kuvassa näkyy etäisenä hahmona pojan toivoma paristokäyttöinen veturi. Brion junanrata on legojen ohella lelu, joka on säilyttänyt kiinnostavuutensa vuodesta toiseen.
2 kommenttia:

  1. Voi mukavaa leiriä! Mulle tulee ihan mieleen lapsuus, kun oltiin meidän 6-henkisellä perheellä Partaharjun suurleireillä. Viikon leiriä varten meillä oli 3 telttaa: kaksi nukkumista varten ja tavarateltta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Kuulostaapa hauskalta tuo teidän leiriytyminen! Meillä on samantyyppinen setti, mutta yhdessä paketissa: iso teltta, jonka keskiosa on "eteinen" (=varasto?) ja molemmissa päissä on sisäteltat yöpyjille. Iik, jännittää! :)

      Poista