14.7.2016

JäätelökiskasynttäritMeillä vietettiin tänään ihkaensimmäisiä kaverisynttäreitä. Lapsi itse oli jostain idean napannut ja niin sinnikkäästi puhui parin naapurin kutsumisesta, että päätin lopulta myöntyä.

Mitään ohjelmaa tai tuliaispussukoita en ollut viritellyt, eli en tiedä, menikö nyt nykysynttärietiketin mukaan ihan oikein. Kavereiden lahjat ainakin olivat makeempia, kuin 90-luvulla tavattiin antaa, jolloin viimeksi oon kaverisynttäreillä ollut. Sankari itse oli NIIN onnellinen. Katsoin tässä kuvia ja sen ilmeet sulattavat mun sydämen. Jännitys, hermoilu ja odotus on vaihtuneet riemuksi. Kismetissä luki "Parhaalle kaverille". Sekin hymyilytti, kun vasta illalla huomattiin teksti lukea.


Tai no, ehkä meidän jäätelökioski meni jonotuksineen ja tilaamisineen ohjelmanumerosta. Ja ilokseni pakastin edelleen pullistelee herkkujätskeistä, joten mäpäs tästä lähdenkin moikka!2 kommenttia:

  1. Jäätelökioskihan on ihan loistava idea! Ehkä toteutan sen jonain vuonna, kun meilläkin aletaan järjestää kaverisynttäreitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Kakkua sain leikata kahdelle lautaselle, joista vain toiselta se oli syöty. ;) Mutta tiesinkin, ettei kakku kelpaa, ja tarjosin vain muodon vuoksi edellispäivän jämiä. Jätski maistui ja kioskilla jonottaminen tuntui olevan hauskaa. :)

      Poista