3.7.2016

Juhlapeto

Eilen vietettiin 60- ja 90-vuotissynttäreitä. Juhlissa oli huippuhauskaa. Lähdettiin kotiin vasta yömyöhään, kun pienin lapsista ei enää pysynyt pystyssä ja isommat alkoivat olla hämmentävän väkivaltaisia riehakkuuksissaan. Mulla oli juhla-asusteet kohdillaan. Mr Pii nimittäin toi mulle tuliaisina Provinssista Peto-lippiksen. Hihi, Antti Tuisku oli tehnyt häneen(kin) vaikutuksen.

Takapenkin kaverilla oli sama asustekoodi. Tosin hänellä ei oo "lippis", vaan, öö, "käppi"(?). Kaupassa tunsin itseni kalkkikseksi, kun käytiin keskustelu:

"Äiti kato, hieno käppi."
"Ai mikä keppi?"

Tulipa paljon välimerkkejä tähän keskusteluun. Sori. Kielioppi-ihmisiä saattaa ärsyttää ne jo vähemmissäkin määrin, koska en oikein hallitse niiden sijoittelua... Nyt mökille.

2 kommenttia:

 1. Siellähän puhutaan ulkomaata!
  Vakavasti puhuttuna, huomasin tuossa alkuviikon auringossa, että lippis on kätevä juttu. Vaikka petolippistä en kyllä uskaltaisi käyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katotaan, uskallanko mäkään. ;D Huomasin myös, etten oo käyttänyt sitten silmälasien tultua. Oli jotenkin sellainen olo, että on kauheasti kaikkea kovaa hässäkkää naamalla. :D Mutta ehkä siihenkin tottuu.

   Poista