1.7.2015

Kiiltokuvamies ja kuplia


Sen lisäksi, että uskomaton mieheni koko lamaannuttavan raskausajan huolsi kodin ja lapset lähes yksin, se myös teki mansikkamaan. Ja luukun vintille. Ja maalasi autotallin lattian. Ja kävi töissä toukokuuhun asti. On huolehtinut pihasta. Jaksoi sanoa mulle, että "ei se mitään" ja "lepää nyt vaan". Ja kuulosti siltä, että se oikeasti ajatteli niin. Sulatti iltapuhteinaan pakastimen. Keitti mehua vanhoista viinimarjoista.

Nyt kun vauva on syntynyt, se jatkaa samaa linjaa. Vaikka mäkin jo kykenen moneen, saan onnellisesti vajota vauvanhoitokuplaani. Hän sen sijaan hämmentää toisenlaista kuplasoosia päivän ja seuraavana riemastuttaa lapsia saippuakuplilla, joilla voisi kuvitella lentävänsä.

Uskotteko edes?

Koska oon niin pitkään vaan valitellut kaikesta, on ihan ookoo, että blogi on välillä pelkkää kiiltokuvaa. Sellaiselta tämä oikea elämäkin tällä hetkellä tuntuu.

6 kommenttia:

 1. Milläslaisella reseptillä tuo soosi keitettiin? Jos saisin omankin mieheni keittelemään.
  -r

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Google oli ohjannut tämmöisen ohjeen ääreen: http://minttumaantakana.blogspot.fi/2013/06/jattisaippuakuplat.html

   Poista
 2. Ihana vauvakuplassa lilluminen! Muistan sen paremmin kuin hyvin, sen kun tuntui että jokaikinen palikka universumissa on paikallaan, koska vauva. :D Mulla se jatkui vielä todella pitkään, Sophie oli reilun vuoden ennenkuin kupla puhkesi. :D

  Kerrassaan hienoa toimintaa herra Piiltä, kyllä vaimonsa huomioiva mies on aina hatunnoston arvoinen! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että mäkin saisin lillua täällä kuplassa kauan, täällä on kivaa! :) Ja mr Pii kyllä ansaitsee hatunnostonsa. Blogihehkutuksensa. :)

   Poista
 3. Kuulostaa tosi hyvältä mieheltä! Ainakin niin hyvä kun mun, haha. Mukavaa että kaikki on menny niin hyvin synnytyksen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että sullakin on oma supersankarimies! :) Ja kyllä, oon kiitollinen, että olo on näin hyvä!! :)

   Poista