20.9.2013

Vinkeät maanviljelijähousut


Eilisillä kutsuilla sovitin mielenkiinnosta Pojalle sammakonvihreitä legginsejä. Sovittajan kommentti oli sama, mitä itsekin vähän mietin: "yää, tyttöjen housut!"  Silti jotenkin kiehtovat nuo kapeat poikien housut, joita muodikkaimpien äitien tiedän lapsilleen pukevan. Vaikkei siitä montaa päivää ole, kun viimeksi ääneen sanoin, että en mä kyllä osaa sellaisiin omaani pukea.

Ja niinpä kävi, että kokeilunhalu voitti ja surautin kaapissa odotelleesta vinkeästä joustofroteesta taskulliset leikkimishousut. (Yritän olla sanomatta kalsareiksi, ja legginseiksi en vielä ole valmis poikien housuja kutsumaan. Eikös leikkimishousut oo ihan hyvä nimitys tämmöisille mukaville pilliksille?) Poika itse innostui näistä, koska tehtiin niihin taskut. Ja meneillä olevan leikin vuoksi nimesi nämä heti maanviljelijähousuiksi. Hetipä alkoi epämääräiset vihreät ruudut näyttää peltoplänteiltä.

Ja musta nää näyttä niiiiin hauskoilta! Vaikka onkin kals--- legg--- äh, kapeat.In action8 kommenttia:

 1. tämäkin kangas on kiva ja kyllä, housutkin on kivat. :) En silti vieläkään omalle....ehkä jonkun ajan päästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nääkin on varmaan semmoiset housut, joiden kanssa pitää harkita, minne kehtaa lähteä. ;) Vähän mr Piin huomasin empivän ko. vaatetusta, kun olivat naapurin poikien kans menos leikkimään.

   Tämä kangas oli semmoinen heräteostos, joka näytti kankaana karmaisevalta palapeliltä ja jotenkin silti kiehtovalta. Sopii mun mielestä paremmin just tämmösiin kapeisiin linjoihin. :)

   Poista
 2. Kivalta näyttää minusta! Ja kun talvi tulee, niin varmaan helpommat villa-ja toppavaatteiden alla kun ei ole mitään mikä menisi ruttuun :)
  Vaatteiden nimityksistä: Mä olen niin pihalla että missä vaiheessa trikoot on muuttuneet legginseiksi.. Meillä taitaa vaan kaikki olla pöksyjä :D ..paitsi farkut.

  VastaaPoista
 3. Joo, ei näistä nimistä pysy kärryillä! Tähän oli Putu kommentoinut,että noi vois olla megginsit, en oo sellastakaan kuullu! Mitä se tarkottaa? Ja siis kommentti katosi, kun kännykällä klikkasin hutia, osuin poista-nappulaan, argh!

  Ja samaa aattelin, talvivaatteiden alle nää on oikein hyvät!

  VastaaPoista
 4. Heh, mä ihmettelinki et olinko nyt taas onnistunu kämmimään postauksen kanssa, mut se olitkin sinä ;)
  Käsittääkseni termistö menee vähän tähän tyyliin:

  megginsit = miesten lengginsit
  jegginsit = farkkulengginsit
  tregginsit = jegginsejä housumaisemmat

  -Putu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Haha, megginsit! Tai sit nää vois olla pogginsit, ku nää on pojille? Tai leikkinsit, eli leikkimishousut. ;D Loistavaa, kun näitähän voi keksiä kuinka paljon vaan! :D

   Poista
 5. Hih, täällä yksi äiti joka pukee molemmille pojillensa legginssejä. :D Mutta senhän jo tiesitkin. Noilta vaatekutsuiltakin ostin nimenomaan ne vihreät versiot pienimmälle. ;) Mä tykkään niistä, kun on vähän vaihteeksi erilaiset kuin normihousut (joita toki niitäkin monia eri malleja nykyään), lisäksi kuvittelen et ne on kyllä kivat lapsen päällä ja mun silmiin näyttävätkin kivoilta. :)
  Meillä T on varmaan jo tottunut niihin, siltä ei kuule ollenkaan huolestuneita kommentteja et olis tyttöjen housut. :D (nimimerkillä löydän kivoja vaatteita lindexiltä, H&M:ltä ja seppälältä melkeinpä vain tyttöjen puolelta)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, blogien myötä oon kyllä hoksannut, että poikapukeutumisessa on tämmöisiä hauskoja trendejä, joita kuitenkaan en oo uskaltanut omaan kotiin tuoda. Mutta näköjään pikkuhiljaa alan nähdä näissä myös arkisuutta ja semmoista ihan tavallisuutta (ja hauskan vaihtoehdon muille housuille). Näinhän se menee, lämpenen pikkuhiljaa. :) Jotkut ovat edelläkävijöitä (te!) ja jotkut hiihtelevät turvallisesti perässä. (Hei, näähän oli 90-luvulla "hiihtareita"!!)

   Mutta tosiaan, tollaset on varmasti mukavat jalassa ja hyvät leikeissä. :) Paljon asenteeseeni vaikuttaa seki, että poika ite tykkäsi näistä. Se tosin ei taatusti näe näissä kapeutta, vaan vain värin, kuviot ja taskut. ;)

   Poista