22.9.2013

Vinkeä A-paitaMaanviljelijähousut ja ompeluinspiraatio saivat jatkoa. Hoksasin, ettei Pojan kaappiin ilmaantunut kovin montaa paitaa pyykkipäivänkään jälkeen, joten uusille oli näköjään tarve. Mikäs sen kivempaa, kuin ompelufiiliksissä löytää hyvä syy vetäytyä koneiden ääreen!

Pianpa koneen alta putkahti esiin peruscollegepaita, johon tuosta edellisen projektin joustofroteesta askartelin A:n. Ja uskokaa tai älkää: ompelukoneessani ei pysty säätämään piston pituutta! Käytin sitten valmista siksakia, mutta nyt voivat kokeneemmat sanoa, onko pisto liian harvaa ja kestääkö kuva noin? Pääntien resori olisi saanut olla kapeampi, vaikkei tuo nyt puettuna niin häiritsevä ookaan, kuin tuossa kuvassa. Tämmöistä tämä arvuuttelu ja omasta päästä kaavoitta tekeminen on. Joskin aika palkitsevaakin, kun odotukset on yleensä semmoista "katsotaan nyt, tuleeko tästä yhtään mitään" -luokkaa.

Valitsemani kirjaimen merkitystä voitte tietysti myös arvuutella, haha!Nyt olisi saumurissakin mustat langat, vielä pitäisi löytää kangas seuraavaa projektia varten. Lähikangaskaupan tarjonta ei nyt vastannut kysyntää, kun en löytänyt tummaa velouria. Melkein mikä tahansa tumma olisi käynyt. Mutta en mä osaa, en millään, tilata nettikangaskaupoista. Vaikka yritin ja selasin ja valitsinkin muka jo... Taidan olla auttamattomasti hypistelijä ja tuntumaostaja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti