24.9.2013

Meandin housuja matkien

 
Muistanette, kun haikailin Me&I:n everyday yogapantseja, mutta hinnan takia jätin tällä kertaa ostamatta. Ja lähdin kangaskaupoille. No, meandin housut olisivat maksaneet 45 euroa, ja näihin materiaaleihin meni 30 euroa... Joskin about lastenhousujen verran jäi kangasta yli ja resoria vähän enemmän, eli olisikohan nyt jotain 22 euroa tullut sitten näille hinnaksi. Mutta ei kyllä säästömielessä kannata ite tehdä, varsinkin jos onnistumisprosentti ompeluksissa ei oo 100... Vaan jos ei säästömielellä, niin ihan huvin vuoksikin on välillä kiva tehdä. Ja nyt näköjään on joku semmoinen buumi päällä, että olis kiva tehdä ihan vaikka koko ajan jotain.

Mutta sainpas pari etua meandin housuihin verrattuna: Niissä meinasi pituus loppua kesken, joten näihin sain sitä haluamani verran. Lisäksi jätin vyötäröltä nauhat pois, laitoin pelkän resorin. Näin ei mikään pömpöttele tiukan paidan läpi (paitsi mahamakkara). Takapuolen päälle tein pienet kavennukset, että istuu paremmin. Mittasuhteisiin otin mallia vanhoista jumppahousuista, mutta aika fiilispohjalta leikkelin kangasta. Plussaa meandin housuihin verrattuna on myös väri, joka on aivan ihana! Valitettavasti se ei oikein nyt näistä kuvista välity. Tällainen pehmeä hiirenharmaa, aavistuksen ruskeaksi vivahtava. Resoria ei tietenkään löytynyt ihan samaa sävyä, mutta päätin, ettei pieni ero haittaa.

Päällähän nämä on aivan yhtä taivaallisen ihanat, kuin inspiraatiohousunsakin. Ah, taidan muuttaa näihin. Poikakin käy vähän väliä silittelemässä ja huokailemassa, että "äiti, sinä oot niin lämmin ja pehmeä". 

2 kommenttia: