10.9.2013

Ostopaineita ja kutsu kutsuilleMitä mä nyt tarvitsinkaan? Huomioi realiteetit, huomioi budjetti. Suhteuta. Olikohan nämä hankintalistan jutut välttämättömiä vai oonko vain jankuttamalla saanut ne tuntumaan siltä. Talvihaalari kyllä pitäisi hankkia. Hinta vai laatu? Lempivärinen olisi tietysti kalliimpi. Reilu koko vai sopiva? ...Hmmm, onhan talveen aikaa, mietin vielä. Miksi luulinkaan tarvitsevani tytölle neuletakin? Eikö täältä nyt sitten löydy sellaista? No tässä ois collegetakki, käviskö se? Ostankohan taas vahingossa jotain, mitä en oikeasti tarvitse? Sovitin muuten äskeisessä kaupassa kivaa neuletta, oiskohan täällä jotain samanlaista? No, ei ollut, mutta toi on vähän sinne päin. Sovitan. Hmm... Vähän tylsä... Ottaisinko silti? Tuun järkiini, enkä ota, mutta vähän jo kiukuttaa tämä jahkailuun käytetty aika. Ja sitten tarvittiin se muovikori. Vai käviskö tollainen saavimallinen? Onpa pieni. Ja isompi on ruman värinen. Äh, en ota sittenkään mitään, voi kai niitä pyykkejä säilyttää lattialla läjässäkin. Jaha, ja sitten tultiin ruokaosastolle. Nyt en kyllä selviydy yhdestäkään "mitä tänään syötäisiin" -kysymyksestä ja sitä seuraavasta aineksien keräilystä. Siirrän päätäntävallan toiselle puolikkaalle ja siirryn sovittelemaan aurinkolaseja.

Miten mä meen joskus kaupassa niin sekaisin?

Sentään kahden euron aurinkolasit osasin päättää ostaa, vaikken mihinkään muuhun tällä kertaa kyennyt.
Harvemmin jään mitään ostamatta jättämääni haikailemaan, ja siksi yleensä nautinkin tilanteesta, kun saan jättää ihan kivat vaatteet kauppaan. Mutta Me&I:n mallistosta on pari vaatetta (varsinkin ne farkut) jäänyt kummittelemaan mieleen. Siispä varasin kutsut ensi torstaille (19.9.)! Toivotan teidät tutut tätäkin kautta tervetulleiksi hypistelemään ihania vaatteita! Kynnys on matala, ei ostopaineita, eikä edes hypistely ole pakollista. Voi keskittyä vaikka juomaan kahvia. Tai tarkkailemaan mua, millaisella shoppailutuulella satun silloin olemaan. (Jos teistä joku oikeasti päättää tulla käymään, niin ottaisin jonkinlaisen ilmoittautumisen vastaan, niin en sitten säikähdä, kun kaikki kymmenettuhannet lukijani ovat yhtäkkiä torstaina pihassa.)


2 kommenttia:

 1. Koska FB ei toimi postaan täällä. Perun jopa sen ehkä tulemiseni. Tämän illan perusteella kuopus huutaisi kutsut läpeensä enkä kutsujen päätteeksi pääsisi koskaan kotia. En uskalla lähteä. En halua seistä tyynnyttelemässä lasta klo 1 yöllä jossain Kauhavan ja Lapuan huituvilla.
  -R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, ei kuulosta kivalta, että kuopus huutaa. :( Toivottavasti ei ota tavaksi, ja rauhoitelkaa ihmeessä tilannetta mieluummin kotona kuin huituvilla!

   Poista