9.12.2015

Nyt syttyy toinen kynttilä... Ja mikä laajenee?


Illalla mennään päiväkodin joulujuhlaan. Lapset on olleet tosi innoissaan pitkään, jännittävätkin. Mäkin odotan innolla. Tänä vuonna pitää muistaa ottaa videokamerakin mukaan, kun viimevuotisen kajautuksen taltioimatta jääminen harmittaa edelleen.

Tämänkertainen jännitysmomentti on varmaankin siinä, että millä sanoilla Kekseliäs Kolmevuotias päättää laulaa esimerkiksi "Nyt sytytämme kynttilän". Pari versiota ollaan kuultu. Ihan pokerinaamalla huitelee menemään "Nyt syttyy toinen kynttilä, ja pefa laajenee" tai "Kiitos sulle Jeesus-Pelle, kallis vapahtajamme". Räjähtää sitten kyllä perään nauramaan.

No, nyt vain pidetään peukkuja, että illaksi löytyy tilannetajua ja auktoriteettien kunnioitusta. Uskon ja toivon niin. Mutta aikamoinen naurujenmetsästäjä tuo Ihana Ipanamme on.


(Kuvituksena salainen tonttuoperaatio...)
6 kommenttia:

 1. On kyllä tosi salainen operaatio nyt! Hauskaa juhlaa! Vai sittenkin mukavaa ja rauhallista... Mainiota joka tapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tämmöinen operaatio. ;) Juhla oli hyyyvin jännittävä. Eli itketti, nauratti ja murjotutti. Hyvin tunnepainotteinen. :D

   Poista
 2. Meilläkin näitä väläyttelijöitä on riittänyt!
  Ja se joka pahiten repeää on ÄITI!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä!! Aina yrittää imeä virnistystä ja komentaa, että ei nyt tollasia viitsis laulaa.... ;D

   Poista