3.12.2015

Joulukoristeita ja sotkun tuntua
Joulusiivostressi. Mieli vaatii erityisesti nyt kuun vaihduttua, että koti olisi seesteinen ja nätti. Vaan ei kykene. Päivällä ajatukset pyörivät vauvan ympärillä niin, etten saa aloitettua mitään pikkujuttuja isompaa. Sitä paitsi on ollut nyt sen verran sylinkipeä, etten sikälikään oo pystynyt mihinkään isompaan urakkaan. Peseskelen pyykkiä ja teen vain pakolliset askareet.

Laitettiin silti jouluvaloja. Vaikka olisin halunnut ENSIN siivota kaiken kaappeja myöten kuntoon ja SITTEN koristella. Mutta tässä elämäntilanteessa iskee pieni toivottomuus, että jospa en ehdikään siivota täydelliseksi. Niin parempi sitten edes koristella. ...Vaikka oikeasti, kun katson asiaa tarkemmin, ei täällä edes ole niin sekaista. Taitaa olla omassa päässä se sekaisuus. Takana pari huonosti nukuttua yötä.

Mistä puheen ollen suurimmat järjestely- ja projektipuuskat iskevät yöllä. Eilenkin Miuku nukkui alkuyön ihan ok:sti, mutta itse valvoin tuntikaupalla MIETTIEN kaappien siivoamista. Lapsettomana niihin puuhiin ryhdyinkin yöaikaan ja nytkin kroppa oli jo niin menossa, etten kyennyt rauhoittumaan.

No, joulukalenteriauto sai hyllylle talvisen maiseman ja kirjaimellisesti hohtavat hanget. Lahjapakettirasiaan lapset ovat keränneet legorakennelmiaan. Kriisin paikka on ollut, kun paketteja tulee omalla nimellä vain vuoropäivinä. No, hyvää harjoitusta sekin.
2 kommenttia:

 1. Älyttömän ihana asetelma, kovin jouluinen ja tunnelmaltaan lämmin <3 Ahmin näitä joulupostauksia nyt, kun Helsingissä tulee vettä vaakatasossa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Vähän tehdessä arvelin, että näyttääköhän miltään. Mutta kyllä tähän vähän taikaa tuli, vaikkei se mun mielestä ihan näistä kuvista välitykään.

   Vettä täälläkin tulee. Itse en moiti (paitsi pimeyden maksimaalisuutta), mutta lasten takia tietenkin toivon valkoista joulua. :)

   Poista