19.12.2015

Ei ihan parasta joululomatunnelmaaNukuin viimeyönä muutaman tunnin. Tai oikeastaan sitä unipätkän ajankohtaa sanoittaisiin kai jo aamuksi. Vähän tympii ja väsyttää. Ja ärsyttää. Tosin kuten aiemminkin, taite saattaa aiheuttaa osan kiukusta. Siis arjen taittuminen lomaksi. Yleensä menee aina yksi päivä tapellessa muutosta (jos sitten kivaakin) vastaan.

Tänään oon mankeloinut. Kampeloinut, kuten poika sanoo. On ollut hyvä syy työntää viattomat ipanat pois jaloista: "tämän mankelin lähellä ei saa olla, se on vaarallinen". Eli suomeksi: "tämän väsyneen äidin lähellä ei saa olla, se on vaarallinen". On täällä vähän siivottukin, joulutunnelmaa laiteltu. Katsokaa vaikka:
Hah, vitsi vitsi. Keittiön pöytää EI ole siivottu. ...Sitten aamun...


9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä! ;D Tosin aika kauan piti hakea, että löytyi siivoamatta kulma, josta nää ekat kuvat sai otettua! XD

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Äh! Kirjoitusvirheitä aina tulee. Pöytä näyttää melkein niin hienolta kun meidän. Mulla nykyään ompelukone pöydällä kun ei oo mihinkää muualle mihinkä panna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kodinhoitohuoneessa tilaa ompelukoneelle, vaikka sen paikka ei "periaatteessa" oo siinäkään. Vaan kaapissa. Mutta aika usein jää lojumaan. Ja sitten sen päälle kertyy kaikenlaisia kasoja. Läjiä. Vuoria... ;D

   Poista
 4. Pöytä oli siivottu jo kolme kertaa aamun jälkeen. Et vain huomannut kampeloinniltas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En juu rekisteröinyt, mutta näin arvelin. Vähän niin kuin tänäänkin taas...? ;)

   Poista
 5. Eihän tuossa pöydässä ole mitään vikaa - sellaiselta lapsiperheen pöydän kuuluukin näyttää! Ihastelet tyhjää pöytää sitten, kun lapset on muuttaneet pois kotoa ;) Rentouttavaa joulunaikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta. ...silti... ;D Ja kiitos samoin, oikein mukavaa joulua sinullekin! :)

   Poista