21.12.2015

Joulun muistikirjaYritin vuosi sitten ostaa itselleni (ja siskollekin joululahjaksi oisin halunnut) Joulukirjaa. Sellaista vinkki- ja muistikirjaa. No, ei niitä löytynyt enää mistään, eikä löytynyt tällekään joululle.
Siispä ostin tavallisen muistikirjan. Koristelin viimevuotisilla joulukorteilla. Lisäilin tarroilla välilehtiä. Piparitaikina-arvostelut. Vuosittain googlaamani kinkunpaistomuistilistan. Joulukorttijuttuja. Lahjalistaa ei tarvitse vuosiksi tallettaa, mutta suunnitelmat kulkee lappusilla taskussa jouluun asti. Pinterestistä ja blogeista bongatut jouluaskartelut ja -käsityöt kirjaan ylös inspiraatiolistaan. Samoin kirjoitan, missä ja miten kunkin vuoden joulut on vietetty.

Tästä tuli hyvä. Ihana.

6 kommenttia:

 1. Voi kun määki saisin aikaiseksi tuommosen! Oon vain enemmän valmiin ystävä, en näpertäjä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oisin kyllä ensisijaisesti ollut tässä tapauksessa valmiin ystävä. Mutta toisaalta tähän kelpaa ihan valmis muistikirjakin, ei tarvi välttämättä näperrellä ihmeempiä. :)

   Poista
 2. Todella näppärä! Olis käyttöä. :)

  VastaaPoista
 3. Kuinka hieno idea! Miten en ole itse keksinyt vaikka olen mestari pitämään kaikenlaisia ideakirjoja? :D Saatanpa varastaa idean ensi joulua varten.

  Ihanaa, tunnelmallista ja rauhaisaa joulua sinulle ja perheellesi! <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varasta ihmeessä! :D Ja nyt kannattaa heti tuoreeltaan kirjoittaa muistiin ne, mitä tänä jouluna ajatteli, että pitääpä ensi vuonna muistaa! :)

   Ihanaa joulutunnelmaa teillekin vielä näihin vuoden viimeisiin päiviin! :)

   Poista