15.11.2013

Toppavaateostoksilla


En ostanut sitä blogiuskottavaa trendikästä merkkihaalaria, johon Poikakin rakastui silmittömästi, mutta joka Äidin mielestä oli törkeen ruma (ja onneksi vähän liian isokin). Ostettiin ihan tavallinen toppa-asu. Ja Äiti potee samanaikaista tyytyväisyyttä ja huonoa omaatuntoa siitä, että kykeni manipuloimaan lapsen tykkäämään lopulta omasta suosikkiasustaan.

Kassalla kieltäydyin muovikassista ja tein myyjään vaikutuksen. Hauskoihin tilanteisiin oon tämän marraskuuhaasteen myötä joutunut hämmästyneiden myyjien kanssa.


(Tekisi mieli muuttaa asetuksista postausaikaa, onhan tämä aivan nolo aika perheenäidille notkua blogissa. Mutta nyt heti klikattuani "julkaise" lupaan viipottaa viivana kiskaisemaan sen ihanan yökkärin ylleni! ...oih...)

2 kommenttia:

  1. Blogiuskottavuutta tai ei, ihanalta näyttää! Ja hei... yöllä on ainoa oikea aika blogimammoille notkua postaamassa kun päivisin ollaan täydellisiä äitejä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei totta muuten. :D Eli mun oiskin kannattanut siirtää tämänpäiväisen kellonaikaa (13:25) ja uskotella itselleni ja muille, että tosiaan olisin vaikkapa sitä kaaosta taltuttamassa, autuaallisen päikkäriaikani kunniaksi! :D

      Poista