13.11.2013

Jokunen pitsiliina


Isompi pomppii patjalla: "Katoppas tätä!! Äiti katoppas tätä! Entäs tätä?!" Pienempi pomppii perässä: "Tättä, tättä!" Ja tää kaikkein isoin viimeistelee viimeaikaiset virkkuut ja tulee blogiin: "Katsokaapas näitä!"


Jos nyt hetkeksi laittais koukut kaappiin?

...Njääh, tuskin.


11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Ja jotenki ne on parhaimmillaan tollasena laumana. Yksittäin vähän reppanoita. :D

   Poista
  2. (Vaikka tämä lauma kyllä lähteekin moneen osoitteeseen..)

   Poista
 2. No hei wau!!!! Sä oot ollut tosi ahkera! Kauniita ovat ja niin harmonisen näköisiä yhdessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Perhe voisi kyllä valita jonkun muun sanan, kuin ahkera.. esim. rasittava, maaninen, pakkomielteinen, huonosti muuhun keskittyvä? ;D Vaan ei toki, ihan muiden hommien ohessa nämä on syntyneet, eikä toivottavasti (ainakaan kovin paljon) läsnäolon kustannuksella. ;)

   Poista
 3. Mahtavalta näyttää,eihän noita malta myydä . Tori.fi (heh heh) oli muutes myynnis kalastajalanganloppuja jollaki. heti aattelin sua,.oisko ollu ilmajoella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malttaamalttaa, ei ois malttanu tehdä, jos ne ois jääneet omiin laatikoihin. Kalastajanlanganloput periaatteessa kiehtois, mutta jotenkin en oo varma, tykkäänkö niiden tuntumasta sormeen. (Kokeilin sitä sun vanhaa ja jotenkin hiersi tehdessä erilailla, ku noi, mistä oon muun tehnyt.)

   Poista
 4. Oot kyllä älyttömän taitava ja tosi nopea virkkaajja :)! Tosi upeita nuo kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kuten jo tuolla ylempänäkin sanoin, niin tekemispuuskat kääntyy joskus vähän pakkomielteisiksi, ja sitten syntyykin vauhdilla. :)

   Poista