25.11.2013

TiukkaaMeinasin laittaa otsikoksi "tiukkaa tavaraa", mutta koska tiedän (muka vain) yhden, jonka korvissa se kuulostaa härskiltä, jätin ainoastaan sanoista ensimmäisen otsikoimaan seuraavia tiukkoja tuotoksiani:
Mr Piin sukkatoive oli, että olisivat tarpeeksi napakat jalkaan, eivät lörähtäisi ja alkaisi valua. Siispä loin maltillisen määrän silmukoita, käytin ystävältä äskettäin oppimaani "tiukempaa tapaa" luoda silmukat ja tein vuoroin joustinneuletta ja vuoroin tasaraitaa. Inspiraationa muistelin lapsilla parhaiten toimivaa junasukkaa. Kuulemma tuntuma ainakin toistaiseksi on juuri oikea.


Toinen tiukka tuotos oli meille ajautuneista tyrneistä keitetty kiisseli, namps! Ja niin ihanan oranssia. Harmi, kun se jo loppui.


2 kommenttia:

  1. Tyrniä saa meiltä lisää hyvä jos joku vie ja karpaloitakin saa maistiaisen verran,tuli ihana kiisseli kun vain laittaa riitävästi sokeria ja tietysti kermavaahtoa tai antaja sanoi että pitäis olla kinuskikiisseliä kaveriksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai teillä ois?! Jee, voin ottaa!! Karpaloitakin voisin ottaa maistiaisen verran, vaikken ookaan ihan varma, tykkäänkö niistä. :)

      Poista