26.11.2013

Ällöjä väriyhdistelmiäEn yleensä uskalla testata inspiraatioitani ostokankaisiin, joten tongin laatikon pohjalta materiaalit kokeiluja varten. Tällöin väriyhdistelmät eivät useinkaan vastaa sitä mun toiveluukkia (esim. tytölle hillittyä ja lempeää talviprinsessatyyliä), joskin jotain hauskaa näissäkin yhdistelmissä näen. Ja parina nämä seuraavaksi esittelemäni tuotokset ovat jopa niin tuplaällöt, että se melkein tuntuu tarkoituksenmukaiselta.

Näiden röyhelöpyllyhousujen idean aion siirtää hillitympään värimaailmaan (ilman taskuja ja kenties useammalla röyhelörivillä), ja takkia varten kehittelemäni hupun kopioin jo aiemmin valkoiseen huppariin. Takin huppu oli syksyllä tosi kätevä, ei tarvinnut käyttää alla pipoa lainkaan. Ja toisaalta alhaalla roikkuessaan suojasi myös niskan hyvin.

Nämä tuotokset ovat siis kuukausien takaa, mutta ällöjen väriensä takia en ole hinkunut niiden tuomista blogiin. Nyt kuitenkin hyllyjen päällä lojuu vain keskeneräisiä töitä, joissa tuskin valmistuttuakaan on mitään näytettävää teille, joten nyt oli sopiva aika näille. Laittakaa kädet silmille, jos tekee pahaa.(Hups, nyt paljastui, että tää meidän pienimmäinen on kissanpentu...)
Mä oon kyllä huono bloggari, kun en jaksa odottaa luonnovaloa tai muuten parhaita olosuhteita, enkä vaivaudu ottamaan uusia kuvia tärähtäneiden ja huonon väristen tilalle. Lasten vaatteista varsinkaan, naperoni eivät ole kovin poseerausmyönteisiä...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti