22.11.2013

Mr Piille terkkujaMr Piillä on tänään juhlapäivä, ja ajanhallinnallisista syistä mun vaatimaton (joskin toivottu) lahja näyttää vielä tältä:Mutta aina voi antaa jotain aineetonta. Vaikka kehuja. Mä luulen, että munkin kehuilla on jotain merkitystä, mutta ehkä te vieraat naiset voisitte saada sen vaikka punastumaan! Juhlapäivän kunniaksi yllytänkin teitä kertomaan, miksi ootte mulle kateellisia noin hienosta miehestä! Voin vinkata esim. että se tekee ruokaa, kuljettaa lapsia kirjastossa, on vuosien saatossa oppinut monta niksiä kenkun rouvan käsittelyyn. Se selviytyy kaikista kotitöistä ja huolehtii monesta jutusta, joita mä en edes tiedä, että pitäisi hoitaa. Ne sen silmät ja ripsetkin pitää mainita, koska teistä kaikki eivät ole niitä päässeet näkemään.

Näin alkajaisiksi mainitakseni.

Lähettäkääpäs tekin terveisiä!

(Ihan vain vielä extrayllykkeeksi muistutan, että ois tosi noloa mulle, jos nyt kukaan ei kommentoisi mitään.)10 kommenttia:

 1. Musta mr Pii on välittävä, rohkea ja hauska. Välitön myös. (Tää on ihan ekkupikkujoulu!) Hyvää juhlapäivää nyt ja tulevana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on, kaikkia noita, hyvin valitut sanat! :) (Ja niin on! :D)

   Poista
 2. Hyvää synttäriä ainoalle ruskeasilmäiselle vävylle,ne on oikean väriset silmät.Ja muutenki kaikkea hyvää,kun pidät huolta mun tyttärestä ja lapsenlapsista :).

  VastaaPoista
 3. Mr Pii on rento, huolehtiva isä ja aviomies, oikein hieno mies!

  VastaaPoista
 4. Sen hiukset, uuuh! Oma rakas aviomieheni ei voi kasvattaa pitempiä hiuksia massiivisen luonnonkiharansa vuoksi (kasvatettaessa niistä tulee afro, ei letti), siispä tätä asiaa täytyy ihastella muitten miehissä :) Eikä ponnarikaan kaikille miehille sovi, mutta Mr Piille sopii! Terveisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, oishan afrokin aika ihana, ja eikös sekin ponnarille taipuisi jonkinlaisen työkalun avulla? :D Tällä hetkellä eletään rankkaa vaihetta, kun tukka katkesi keväällä tapaturmaisesti ("Siistin vähän sun latvoja, hups, varaa huomiseksi parturi") ja nyt on vielä vähän matkaa, että yltäisi taas ponnarille. Mutta pikkuhiljaa. Onneksi on movember, niin karvan määrä pysyy jokseenkin edes riittävänä. ;D

   Poista
 5. Vähän myöhässä mutta laitan kuitenkin, mitä parhainta juhlinta seuraa!!!
  -r

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi olla myöhässä, kyllähän kehut maistuu aina! :) Ja tänäänkin on juhlapäivä, tosin yhteinen. :)

   Poista