16.6.2013

Sain ja jaan tunnustusta!

Oumai, sain Tunnustuksen! Kiitos Taikinaiselle Takiaiselle imartelevista sanoista. Suosittelen omia lukijoitani kurkkaamaan hänenkin nettinurkkaansa, sieltä löytyy paljon ihanaa kotiäitifilosofiaa, kateutta herättävää ompelutaitoa ja mm. mielenkiintoista vegaanikokkailua.

Tämän iloisen tunnustuksen myötä jouduin vaikean tehtävän eteen:

Jaa rakkautta viidelle hyvää mieltä tuottavalle blogille ja kerro 11 ilahduttavaa asiaa.

Johan oli homma valita 40 kirjanmerkin joukosta ne 5, jotka haluan nimetä "hyvää mieltä tuottavaksi blogiksi". Päädyin valikoimaan 5 ihan erilaista. Sellaista, joiden uusimmat päivitykset lukuluetteloon ilmaantuessa riemastuttavat jo ennen kuin edes ehdin lukea. Joilta tiedän odottaa jotain kivaa, jotka siis tuottavat hyvää mieltä. Uskalsin nimetä näitäkin, joille olen uppo-outo. Oonpas rohkea.

kategoriassa mamma-/mieteblogi
intoilija - aito blogi, tosi taitava kirjoittaja. Hauska ja oivaltava, elämänmakuinen, tunteellinen, taiteellinen ja hirmusuloiset lapset, joista peilaan omaakin arkeani.

kategoriassa puuhablogi
Elämäni Helinä -Ahkera puuhanainen, joka osaa fiilistellä elämää ja luontoa ja tarjota parhaat vinkit muillekin. Puhumattakaan niistä käsitöistä... Oli pitkään ainoa blogi, jota seurasin. Kiva nähdä siskon kuulumisia tästä näkökulmasta.

kategoriassa suurblogi
Oi mutsi mutsi - kiva "julkkisblogi", jossa kuitenkin on sopivasti hippusia yksityistä ja intiimiä. Pitää hyvin kärryillä (mutsi)trendeistä ja päivän puheenaiheista.

kategoriassa hempeä käsityöblogi
Prinsessajuttu - aivan mielettömän ihania prinsessajuttuja, joista oon itsekin toisinaan inspiroitunut. Tekee mun visuaaliseen silmään joka kerta vaikutuksen.

kategoriassa "iloinen löytö" -blogi
Rautalangasta väännettyä - löysin muistikirjamaaliskuun myötä ja koukutuin Juuri Tähän, kaikkien tarjokkaiden joukosta. Tykkään blogin tyylistä ja rytmistä. Helppo ja hauska lukea.

Ja sitten ne 11 ilahduttavaa asiaa. Tuli jo tyylistäni poikkeavan pitkä postaus, joten ratkaisen haasteen toisen osan yhdellä kuvalla:

8 kommenttia:

 1. Hei, kiitos tästä! Julkkisblogi sana lienee hieman yliampuva, mutta ehkä se annetaan anteeksi kun oon tän päivän murissut kohtaloani ;) Yritän pitsää haasteen eteenpäin kesän aikana, on ollut mielessä sellainen lempiblogipostaus jo iät ja ajat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain! Ja oothan sä nyt semmonen mammablogi-idoli, eli ihan hyvällä omallatunnolla käytän (yliampuvaa) "julkkisblogi"-nimeä. ;) Uusien löytöjen toivossa jään odottelemaan lempiblogipostaustasi.

   Poista
 2. Kiitos kaunis ihanista sanoista! Tulipa hyvä mieli sadepäivän päätteeksi :)

  VastaaPoista
 3. Oi ihanaa kiitos paljon! :) Ihana, ihana yllätys tälle ihanan ihanalle tyttäreni 1-vuotis syntymäpäivälle! Kiitos paljon tunnustuksesta.

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihanaa, kiitos! Tämä tuli kyllä totaalisesti yllätyksenä ♡
  Ja sinä olet kyllä ehdottomasti oman tunnustuksesi ansainnut!

  VastaaPoista