13.6.2013

Onnea on...

Meillä käväisi yksi Upea Punatukkainen Mamarkistivieras ja Puoli Valtakuntaansa. Onnea on perhe, josta löytyy leikkikaveri meille kaikille. (Tosin iskäleikkikaveri ei ollut tänään mukana.) Onnea on Ystävä, jonka kanssa jatketaan siitä, mihin puoli vuotta sitten jäätiin.


Onnea on ne kaikki muutkin ihmiset, joita ollaan ehditty jo kesäloman aikana nähdä.
H&J, S, M&F, M&P, J&V, H, A, H, H&J, L&R, H&M, S&H... Menin jo itsekin sekaisin kirjaimista, joten jos et tunnista itseäsi näistä, niin älä sure, tähän tuli varmasti virheitä ja varmasti ajattelin Juuri Sinuakin. Iloitsen kaikista teistä kesäkuussa kohtaamistani ihmisistä. Listalla on vielä monta perhettä ja yksilöä, jotka halutaan pikimmiten tavata.


Ja voi että, onnea on sekin, että kirjosieponpoikasista kaksi on kuoriutunut. Pönttö tipahti myrskyllä ja luulin, ettei yhdestäkään munasta tulisi mitään. Kolmesta ei tullut, mutta uskoisin, että emo selviää surusta niiden kahden vuoksi. En malta odottaa lentoharjoituksia! Pitää muuten vahtia sitä takapihalla häärivää käpytikkaa, ettei pääse tekemään kiusaa pienelle perheelle...


...onnea on myös Iskä, joka ymmärtää tyhjätä talon äidin mökötystuokiota varten.
4 kommenttia:

 1. Onnea on kun pääset tänne purkamaan mökötyksen positiiviseksi kirjoitteluksi... :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa oli, kiitos <3 onnea on myös valittaa äitiyskiloista ja puolittaa sen jälkeen munkki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellenne! Ja nyt meen vetään aamukahvin kaveriksi vielä yhden yli jääneen munkkisen. ;)

   Poista