12.6.2013

...5 kjs, 1 ks, 4 p, 3 kjs, 4 p, 1 ks...Eilinen oli kotimatkaa koko päivä. Hyvää virkkuuaikaa (jollei huutotaipaleita lasketa). Noin kuudella pysähdyksellä pöröteltiin etelästä. Ja olihan ihana tulla kotiin. Kivaa oli myös vaihtaa unikaveri metrin pidempään, vähemmän nipistelevään. (Vaiko sittenkin enemmän, hihi?)

Reissua (tätä ja tulevia) varten tein retkipyyhkeet vohvelikankaasta. Aloin virkata reunapitsejä puuvillalangasta, ja ehkäpä esittelen pyyhkeitä sitten kokonaisen postauksen verran, kun ovat valmiita. Tosin mietin, että huonontaakohan pitsi "reissuominaisuuksia", kuten kuivumisnopeutta ja sitä, että saa käärittyä tosi pieneksi. Mitä luulette?

Tossa mä virkkaan, ja tollanen maisema mulla oli. Ja se pyyhekin lojuu tossa, talviturkinheiton jäljiltä.Vaikka oma koti onkin kullan kallis, niin olipa aika arvokkaita reissuelämyksetkin. Tekisi mieleni niitä enemmänkin jakaa, mutta aion sittenkin hillitä itseni. Pidän nämä muistot, kokemukset ja kommellukset privaatteina. Pitää kai Blogilla ja Perhealbumilla jokin ero olla, eiksni?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti