15.6.2013

ReissupyyhkeetOon jauhanut (puheenaiheiden puutteessa?) näistä keskeneräisistä pyyhkeistä ja pitseistä. Nyt ovat valmiit. Nam. Kesäisiä rantareissuja odotellessa!

Yhteen laitoin leveämmän pitsin helmaan

Toiseen tein päihin vähän kapeammat pitsit.

Kolmannen jätin pitseittä. Olkoon tämä hätäisimmän kuivattelijan (pienimpään tilaan sopiva) pyyhe.

Kolme peruspyyhettä ja kolme reissupyyhettä. Kyllä, säästää nämä tilaa.

Ja ihan on oikean kokoinen, jos ehditte epäillä.Ja btw, etsintäkuulutus on peruttu. Tajusin taas etääntyneeni varsinaisesta ongelmasta ratkaisun muodostuessa pakkomielteeksi. Puristelkoon tuttejaan. Niin kauan kun tutteja sängystä löytyy, Hän puristelee varmasti niitä, vaikka löytäisin sille mitä kivaa korvaavaa ohelle. Mietin tätä vasta sitten, kun se on ongelma; kun tutista halutaan luopua. Siis jos se edes on ongelma silloin. Niin miljoonasti ennenkin oon joutunut hakoteille tällaisissa jutuissa. Miten tämä on näin vaikeaa tämä äitiyden ja maalaisjärjen yhdistäminen? Tulee kalliiksi tämmöinen turhan rekvisiitan haaliminen.
6 kommenttia:

 1. Komiat pyyhkeet . seuraavaksi voit kokeilla kutoa pitsiä. Mun vanha vohvelipyyhe mökillä on somistettu kudotulla pitsillä ja kestäny about 40 vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä pitsineulehommat ei inspiroi, mutta toisaalta oli aika, kun virkkaus ei kiinnostanut yhtään. Tai pitsireunaiset pyyhkeet... Että juu, ehkä jonain päivänä. ;D

   Tuleekohan näistäkin jotkut perintöpyyhkeet?

   Poista
 2. Ihania kesäkuulumisia täällä taas! Pistin sulle blogitunnustuksen, käyppä kurkkaamassa mun blogissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oumai! Mä oon ihan häkellyksissäni moisesta tunnustuksesta saatesanoineen, valtaisa kiitos siitä! :) Osaisinkohan itse valita 5 kehuttavaa, vai kehunko lopulta kaikkia seuraamiani, tai sitten en lopulta päättämättömyyksissäni ketään? :D

   Mutta, kiitos vielä. :)

   (kommentoin tälleen copypastena samat kuin sunkin puolellas, kun en osannut päättää, kummassako kiittelen, heh)

   Poista
 3. Ihan sairaan hienot tuli pyyhkeistä. Täällä valuu kuola.

  VastaaPoista