11.6.2013

Karavaanarit kavereineen


Liikkuva lomakoti ja virttyneet villasukat

Harjoitusyö Mummolan pihassa. Nukahtamiseen kuluu 2 tuntia.

Toinen yö Ystävälässä, hyvässä seurassa, laumassa. Ei tunnukaan nostalgiselta, vaan just siististi "tältä hetkeltä".

Vaikea vaimo -kohtauksien jälkeen kolmas yö onnellisesti upean etelänmökin pihassa. Poika relaa silmissä. Minä jään virkkuukoukkuun.

Tuleva, neljäs yö alkaa (kunhan saan lainapädin sulki ja pari pörriäistä hengiltä) tässä samassa pihassa, koska ihan vaan unohdettiin lähteä kotiin. Se on aika kaukanakin jo. Ei olla oltu pitkään aikaan näin kaukana, tai kauan. Pitkästä aikaa myös uin. Vesi on ällöttävän lämmintä, osaan pyörittää hulavannetta, ja puukasan takana kykkii jänisvauva. Lapsilla valuu räkä. Miniyökaverini on nipistellyt mut punaiseksi, korvaava unikaveri on siis edelleen etsintäkuulutettuna.

Nukahduspuuhissa miesten uniosastolta levisi karavaaniperheeseen hepuliepidemia, joka johti iloisiin sammumisiin. Reissun eka sade rätisee metrin päässä unista. Riittävän kaukana, ainakin toistaisella volyymilla.

Bloggailuväline on epäinspiroiva ja hidastava, mutta tekee niin mieli hehkua lomafiiliksissä, että vielä kolmannenkin kerran koitan saada jonkin tekstin klikattua julkaistuksi. Jos vaikka tällä kertaa EI jumittaisi. Jos kirjoittaisin tähän jonkun nolon jutun, niin edesauttaisiko koneen toimimista ja julkaisun onnistumisen todennäköisyyttä?

Mutta kyllä mun kuulkaa kelpaa. Tämmöinen lomareissu ja kaikkee...

8 kommenttia:

 1. Tässä on nyt jotain uutta. Hmm... Jään maistelemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä uutta? Miltä maistuu? Mtä? Mtä? Miksi?

   Poista
  2. Emmätiärä. Ehkä se oli toi kuvattomuus. Hyvältä maistuu, ei sillä. Elä ressaa :)

   Poista
  3. Se kuvattomuus oli olosuhteiden pakko, kun takkuamallakaan en onnistunut lisäämään. Tai luulin jo onnistuneeni, mut näköjään ei. En ressaa, en mä jaksa, ku just tultiin kotiin ja mä oon niiiiin poikki ja aika tyytyväinen. :)

   Poista
 2. mullei aukee tuo kuva?!? Mutta reissu kuulostaa kivalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se ei nyt näköjänsä onnistunut ollenkaan. No, se olikin ihan tylsä kuva, semmoinen "pakko laittaa joku mukaan" -tyylinen, joten sen uupuminen ei oo vakavaa. ;)

   Poista
 3. Tuo nostalgiattomuus oli kyllä vähän yllättäväkin piirre kohtaamisissa. Mutta pelkästään positiivinen :)

  Kurvasitteko jostain takaisinpäin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se yllätti, iloisesti. :) Ja kyllä, parinkymmenen kilometrin ja muutaman puhelun jälkeen keskustelu oli edennyt viimein siihen pisteeseen, että saatiin määriteltyä oikea suunta auton nokalle, ja matka siis sittenkin jatkui. Ja hyvä niin, ei Noiden räkäisyys yltynytkään rajoittavuuksiin asti, joten kotona ois harmittanut. ;)

   Poista