19.6.2013

Juhannusruusu ja lomalöhöKohta lähdetään mökille. Odotuksen tuntua, tulisipa mainio juhannus!

Eilen syntyi juhannusruusu ystävältä mallia ottaen: kangaspino kynttilän kautta käytettynä.(Vähän vedin överit kerroksien kanssa ja vähän kärvensin välillä liikaa. Ensi kerralla syntyy parempi. Mutta hauskaa ja helppoa oli.)Sitten jalat kohti kattoa ja toivomaan, että säät kääntyisivät sellaisiksi, että saisi luopua villahousuista. Mr Pii kummasteli kuvan asentoa luullen mun esittävän jotenkin sensuellia. En esitä, ja surkeaa, että jos yrittäisin, niin se kenties näyttäisi tältä...? Tämä on Pojan ikuistama tönkkö lomalöhö / juhannusruusun esittelyposeeraus (tai tästä oli tulossa sellainen, mutta kuvaaja räpsäisi kahdesti ja häipyi). Boleroakin vähän esittelen, se on Siskon tekemä.


6 kommenttia:

 1. Katsoinkin, että siinähän on tuo mun langanloppu bolero. Kauheesti ei voi tästä kuvasta sanoa, näyttääkö se hyvältä, mutta varmasti näyttää. Ainakin paremmalta kuin mun päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä se istuu paremmin mulle, kuin sulle (kerrankin muodottomuudesta on hyötyä), mutta näitkin jo livenä, joten en selosta tarkemmin. :)

   Poista
 2. Hyvää keskikesää! Täälläkin suunnataan kohta mökkeilemään, ai että miten kivaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Toivottavasti oli hyvä reissu, meillä oli! :)

   Poista
 3. Minusta kuva on hauska! Ja siinä näkyy lomalöhö, ruusu ja bolero, eli kaikki oleellinen tallentunut ;) Pojasta tulee hyvä kuvaaja, mahtaa olla sukuvika.

  Ruusu on kyllä helppo, ja harjoittelu tekee mestarin kerrosten ja kärvennyksen suhteen. Kirppareiden penkolaatikoista löytyy usein lähes ilmaisia kangassuikaleita tähän tarkoitukseen, jos omat varastot alkavat huveta tai kaipaa värivaihtelua.

  Hauskaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tätähän voisi tehdä vaikka mistä jämistä. Tämä muodostui takavuosien kantakangaskaupan (tiedät kyllä) alelaarin puoli-ilmaisrievusta. :)

   Poista