19.4.2013

Punaisissa kevääseen!hessuhopo...

En tiedä, johtuiko punaisista kynsistä vai mistä villiintymisestä, että shoppailureissun saldo oli punaiset housut ja punaiset kengät! Vinkkejä housujen paitakaveriksi? (Tonttulakki...?) Kengistä sen verran, että Rieker-askeleet tuntuivat erilaisilta, kuin muut. Näitä ei vaan voinut jättää kauppaan, väriepävarmuudesta huolimatta.

Shoppailut on nyt shoppailtu.
Säästölinja (budjettiriihineen ja leikkauksineen) kutsuu.

Mutta, arvoisat lukijani: Hyvää viikonloppua! Siinä lause, jota kaipaan välillä. 
Mutta sen takia ei tarvitse sittenkään mennä töihin: onhan mulla tää poki, missä huudella.12 kommenttia:

 1. Mulla oli eilen jalassa punaiset housut. Ensin kaverina oli tummansininen-valkoiraitainen paita ja myöhemmin, heh, se oli kans tummasininen-valkoraitainen paita. Eli kuten Janne totes, melko merihenkinen asu. Sitten joskus olen pitänyt ruskeaa paitaa punaisten housujen kanssa, se oli kans kai ihan toimiva? Ja tietenkin myös valkoinen ja musta paita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sua mä kaupas aattelinkin, ja että sullahan on punaset housut, etkä näytä tontulta. Pitää harjoitella. :) Mulla ois vaaleanharmaa, tummansininen, (ja taitaa kesäksi olla sinivalkoraitanenkin), monta valkoista, jotain mustaa... Hmm, mutta silti tuntuu, että jotkut niistä näyttää jouluiselta. Ei pelkästään värin takia. Nyt laitoin viininpunaisen paidan...

   Poista
 2. Mullakin on punaiset housut eräs tyttäreni käski ostaa.Oon pitäny niitä mustapohjaisen /punakukallisen tunikan kans.Tai sitte ihan yksvärisen mustan ja pidän itteäni pikkumyynä.mut ei se mitää,hyvä kun joskus on sillä tuulella,että haluaa pukeutua väreihin.nuo kengät näytti hauskoilta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonku punakuvioisen kanssa oiskin kiva! Ei vain taida nyt lähibudjeteista tosin irrota sellaiseen. No, sitten myöhemmin. ;)

   Poista
 3. voi niitä mun oransseja housuja. Olis ne vaan kivat, mutta kauppaan jäivät! Joten nauti sinä omista värihousuista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, voi niitä... :( No, sitten myöhemmin, kuten ylempäänkin vastasin. ;)

   Poista
 4. Heei, se viininpunainen toimi erinomaisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kiitsi! Jäi vastaamatta viestiin, nukuin! Mutta hyvä juttu, ei siis hirviä tai tulvia osunut tiellenne. :)

   Poista
 5. Heei, meinasin ostaa samat kengät tässä taannoin. Olisin ostanut, jos eivät olisi olleet punaiset. ;) Mutta en oo yhtä hyväntuntuisia löytänyt muista kaupoista... Ja nyt en ehkä enää voi ostaa samanlaisia. ;) (RK)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, osta osta! Voidaan olla sitten samiksia sen täti-ihmisen kanssa, joka mun jälkeen tuli ostamaan samanlaiset... ;D

   Poista
 6. Heh! Mä ostin kans perjantaina punaiset Kuoman "lenkkarit" tms. no sellaset millä voi seistä välitunnilla tai kävellä kirjastoon. On tosi kevyet ja hyvät jalkaan. Mietin kans hetken et uskallanko laittaa näitä koskaan mihinkään ku on niin punaiset, mut oli jo heti tänään töissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä! :D Samoin mun punasten housujen kanssa kävi, heti vaan lemppareiksi, vaikka ensin jännitti. ;)

   Poista