16.4.2013

KäsimatkatavaratLähden Ystävän kanssa Kaupunkiin, kun mrPii tulee töistä. 
Aion ottaa mukaani tämän, vain tämän.


Käsi pystyyn, joka ymmärtää, kuinka törkeen siistiä!
Lisäksi olisi hauskaa, jos tullessa olisi enemmän kannettavaa, mutta se taitaa olla sivuseikka.6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No ihan hyvin kävi! Vähän enemmän oli kotiintuotavaa, mm. kevätkengät ja sitten vähän kyseenalaiset kirkkaanpunaiset housut. En oikein vieläkään tiedä, oliko mulla muuta syytä ostaa hyvän mallisista housuista PUNAISET, kuin se, ettei muista väreistä ollut kokoja...

   Poista
 2. Oma aika on pikkulapsiaikana niiiiiin kortilla että noi hetket on ihan kultaa vaikka ei sitä aikaa lapsen/lasten kanssa mihinkään vaihtaisi. Jännä toi sun punainen, mulla on tarttunut nyt kaupoista mukaan paljon sinistä mitä normaalisti ei minulla näe farkkujen lisäksi yhtään. Kaikilla väreillä on joku vaikutus, ehkä sinä nyt vaan tarvitsit punaista :)

  Ps. Olen koittanut nirsoilla näissä mitä merkkaan lukulistalle, mutta löydän itseni täältä aina uudelleen, joten hyppään ihan virallisesti kyytiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiphei, tervetuloa kyytiin! :)

   Siis joo, ehkä mä tosiaan tarvitsen nyt punaista, ennenkokematonta ja uutta. Oon ihan yllätyksekseni käyttänyt pitkään tosi paljon (ja no edelleen) mustaa, valkoista ja luomuvärejä, joten ehkä toi punainen on joku väripilkku, jollaista tunnen päässänikin nyt kevään koittaessa. :)

   Poista
 3. Mä ostin tietämättäni AINA punaista kun olin raskaana. Sen jälkeen inhosin sitä väriä kauan. Nyt mummoikäisenä siitä on taas tullu lempivärini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, aika erikoista! Mä en kyllä ole raskaana, ihan vain kaikille tiedoksi! :D Viimeksi tänään kyllä surkuttelin, että oisinpa ostanut jotkut hillitymmän väriset kengät... ;)

   Poista