23.4.2013

LelukuvastoMuotoilen Pojan takana ilman ääntä "toi lelukuvasto ois mun mielestä aika valmis mystisesti katoamaan" ja mies nyökkää ajatelleensa samaa. Onhan se nyt puoli vuotta pyörinyt leikeissä ja iltasatuna, sivu sieltä täältä silloin tällöin revenneenä.

Keskustelusta Tietämätön tepasteli samalla hetkellä sohvalle, poimi kuvaston ja lämpimästi hymyillen kertoi meille pehmeän onnellisena: "Tässä se erikoiskuujetuspavvelu onkin. Voijaan taas myöhemmin lukea sitä."

Katsottiin miehen kanssa toisiamme äskeisen kuiskuttelun poltellessa omaatuntoa. Jotenkin mystisesti se kuvasto nyt sitten ei olekaan kadonnut.

7 kommenttia:

 1. Voi syrän, mikä ihana Poikanen! Lapset on vaan niin ihania, eikä me aikuiset todellakaan tajuta kaikkea hienoutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, niinpä! Sulla taisi kans joskus olla päivitys tärkeistä leluista (roskia ja paistolastoja?), eikös ollutkin? Vähällä sitä ihminen (lapsi) pärjäisi, me kasvattajat ei aina ihan hoksata. ;)

   Poista
  2. Joo oli, meidän pikkuisemman lempileluista, jotka eivät todellakaan löydy lelulaatikosta. ;)

   Poista
 2. Aamen! Lapsella on iso laatikko leluja täynnä, ainoa mikä kiinnostaa on kirjat ja isän Tieteen Kuvalehti....
  Ei ne mummon päivittelyt "meidän lapsuudessa oli vaan niitä käpylehmiä..." ollutkaan ihan tuulesta temmattuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan. Nyt hän tuossa vinkuu, että haluaisi leikata mainoksia silpuksi ja laittaa niitä "siihen minun omaan paperinkeräyslaatikkoon". Ai, sekö se oli se pieni pahvilaatikko, jota hän säilyttää askartelukaapin alahyllyllä? :D ihana...

   Poista
 3. Ja kukas sieltä kuvastosta kurkisti, Postiljooni tietysti :) Mun mielestä lapset on ihania, kun eivät ole vielä tietoisia "hyvistä" ja "huonoista" ammateista, matalapalkkaisista tai hyvätuloisista. Aikoinaan hotellisiivoojana ollessani eräs lapsi oli pökertyä ihastuksesta ku mulla oli sen mielestä maailman hienoimmat siivouskärryt :) Postiljooninakin saan yhä joskus ihailua lapsilta. Ja itse hiukan lapsenmielisenä myös tykkään työstäni kovasti, mm. siksi, että siinä saa niin paljon ajaa autolla :) Tosin typerää kun ei voi pitää kissua mukana, niinku Postimies Pate..:/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niin totta, tuo lasten toiveammattijuttu! :D Postimies on Poikasen idoli, paitsi siis Pate, myös ihan livepostimies. Tai meilläkin ajelee useimmiten nainen. Ja sitten jännitetään, tuleeko isolla vai pienellä autolla. ;) Kauppojen siivoojat (ja erityisesti isot mopit) kiehtovat, samoin rekkakuskit. Toistaiseksi ainoa ilmoittamansa toiveammatti on "automies". Tarkemmin määrittelemättä. ;D

   Poista